|

El Kaddouri de ceza alabilir

17 yaşındayken Trabzonspor'la ön protokol imzalayan ve sonrasında yapılan şikayet sonrasında futboldan 4 ay men edilen Hakan Çalhanoğlu'nun ardından El Kaddouri'yle ilgili de sıcak gelişmelerin yaşanabileceği belirtildi.

Yeni Şafak
16:46 - 4/02/2017 ہفتہ
Güncelleme: 17:06 - 4/02/2017 ہفتہ
Yeni Şafak
Transferin son günü Empoli'ye imza atan El Kaddouri ile ilgili olarak önemli bir iddia ortaya atıldı.
Transferin son günü Empoli'ye imza atan El Kaddouri ile ilgili olarak önemli bir iddia ortaya atıldı.

Trabzonspor'un transferin son gününde kadrosuna katmak için görüşmelerde bulunduğu hatta ön protokol imzalattığı El Kaddouri'nin de Hakan Çalhanoğlu gibi ceza alabileceği belirtildi.



Transferin son gününde Trabzonspor'a imza attığı fotoğraflar ortaya çıkan El Kaddouri, akşam saatlerinde Empoli'ye transfer olmuştu. Bu gelişmenin ardından da bordo mavili kulüp transferden vazgeçildiğini açıklamıştı. Oyuncunun imzasıyla ilgili olarak detaylı bilgi verilmezken bu sözleşmenin şikayet edilmesi halinde oyuncunun başına bela olabileceği belirtildi.






Hakan Çalhanoğlu'ndan farklı bir durum söz konusu


El Kaddouri'nin transferine yönelik konu, Hakan Çalhanoğlu'nun durumuna göre farklılıklar taşıyor. Bunların başında oyuncuyla ilgili olarak Trabzonspor kulübünün yaptığı açıklama var. Hatırlandığı üzere bordo mavili yönetim transferle ilgili olarak vazgeçildiğiyle ilgili kulübün resmi sitesinden bilgilendirme yapmıştı. Hakan Çalhanoğlu'nda ise böyle bir durum söz konusu değildi. Yaşanan bu gelişmenin iki taraf arasında bir anlaşmazlık olmadığını gözler önüne seriyor. Ancak yaşanan bir anlaşmazlık söz konusu ise Trabzonspor'un oyuncuyla ilgili yapacağı şikayetin El Kaddouri'ye sorun çıkartabileceği öğrenildi.











#Trabzonspor
#El Kaddouri
#Empoli
7 سال واپس