|

Emre Akbaba transferinde geri sayım

Galatasaray'ın kadrosuna katmak için yoğun uğraşlar verdiği Emre Akbaba transferinde artık geri sayıma çekildi. Sarı kırmızılıların her konuda anlaşma sağladığı oyuncunun kulübüyle de son pürüzleri konuştuğu ve transferin kısa süre içerisinde açıklanmasının beklendiği belirtildi.

Yeni Şafak
22:55 - 7/08/2018 Salı
Güncelleme: 00:01 - 8/08/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Emre Akbaba, geçtiğimiz sezon Alanyaspor formasıyla gösterdiği performansla milli takıma seçilmişti.
Emre Akbaba, geçtiğimiz sezon Alanyaspor formasıyla gösterdiği performansla milli takıma seçilmişti.

Galatasaray'ın renklerine bağlamak için uzun süredir görüşmelerde bulunduğu Emre Akbaba için Alanyaspor'un inadı kırıldı. Sarı kırmızılıların oyuncuyla çok önceden anlaşma sağladığı belirtilirken Akdeniz kulübü, oyuncunun transferine izin verdi.

Emre Akbaba'nın Galatasaray'da oynamak için gelen tüm teklifleri reddettiği öğrenildi. Sözleşmesinin 1 yıl sonra bitecek olması sebebiyle Alanyaspor'a "Beni şimdi bırakın" diyen oyuncu kulübünün inadını kırmayı başardı.

  • Galatasaray'ın Emre Akbaba'nın transferi için 3 milyon euro civarında bonservis bedeli ödeyeceği ve bir oyuncuyu Alanyaspor'a vereceği konuşuluyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in orta sahaya istediği oyuncuların başında gelen Emre Akba, geçtiğimiz sezon Alanyaspor formasıyla çıktığı 32 maçta 14 gol attı 10 da asist yapma başarısı gösterdi.



#Emre Akbaba
#Galatasaray
#Alanyaspor
6 yıl önce