|

Zahavi Fenerbahçe'ye geliyor: Sözleşme detayları belli oldu

Fenerbahçe’nin prensipte anlaşmaya vardığı golcü oyuncu, İsrail’in yarın Slovakya ile oynayacağı maçın ardından İstanbul’a gelecek. Sarı-lacivertliler, yıllık 1.5 milyon euroya anlaşma sağladığı Eran Zahavi ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Haber Merkezi
09:40 - 6/09/2020 Pazar
Güncelleme: 10:09 - 6/09/2020 Pazar
Yeni Şafak
Eran Zahavi'nin Transfermarkt'taki güncel piyasa değeri 5.2 milyon euro.
Eran Zahavi'nin Transfermarkt'taki güncel piyasa değeri 5.2 milyon euro.

Fenerbahçe, Çin ekiplerinden Guangzhou ile olan sözleşmesini fesheden ve bonservisi elinde olan İsrailli forvet Eran Zahavi transferinde sona yaklaştı. Sarı-lacivertliler, yapılan görüşmelerde anlaşmaya vardığı ve 33 yaşındaki oyuncuyla 2+1 yıllık sözleşmeye imza atacağı belirtildi.


Yıllık geliri belli oldu

İlk görüşmede Fenerbahçe’den yüksek yıllık ücret isteyen Zahavi daha sonra yapılan görüşmelerde sarı-lacivertli kulübün istediği seviyeye geldi. İsrailli golcüye yıllık 1.5 milyon euro ödeneceği belirtildi. Fenerbahçe, bonservisi elinde olduğu için Eran Zahavi için bonservis bedeli ödemeyecek.

İsrail Milli Takımı kampında bulunan Eran Zahavi’nin yarın ülkesinin Slovakya ile oynayacağı milli maçın ardından İstanbul’a gelerek sarı-lacivertli kulübe imza atacağı öğrenildi.

  • Eran Zahavi, Çin’de 106 maçta 91 gol ve 27 asistlik muhteşem bir istatistiğe imza atmıştı.


"Neden olmasın"

Eran Zahavi, dün sosyal medyadan yaptığı bir yorumla sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandırdı. Tecrübeli golcü, kişisel Instagram hesabından milli formayla bir gönderi paylaştı. Intagram’da spor paylaşımları yapan 433 adlı hesap, Zahavi’ye, “Come to Fenerbahçe” yorumunu yaptı. 33 yaşındaki futbolcu ise bu çağrıya, “Eğer yorumunuz 500 bin beğeniye ulaşırsa...” şeklinde yanıt verdi. Fenerbahçe taraftarı, Zahavi’nin bu çağrısının ardından yorumu beğeni yağmuruna tutmaya başladı.

#Eran Zahavi
#Fenerbahçe
4 yıl önce