|

Eren Derdiyok'un forma numarası belli oldu

Galatasaray'ın transfer görüşmelerini KAP'a bildirdiği Eren Derdiyok'un sarı kırmızılılarda giyeceği forma numarası belli oldu.

Yeni Şafak
17:16 - 3/08/2016 Çarşamba
Güncelleme: 18:18 - 3/08/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Galatasaray'ın resmen açıklamak üzere olduğu Eren Derdiyok'un forma numarası belli oldu.
Galatasaray'ın resmen açıklamak üzere olduğu Eren Derdiyok'un forma numarası belli oldu.

Galatasaray'ın Kasımpaşa'dan transfer etmek üzere olduğu Eren Derdiyok'un açıklanmasına kısa bir süre kaldı. İki kulüp arasında süren görüşmelerde sona yaklaşıldığı ifade edilirken Türk asıllı İsviçreli futbolcunun yeni takımında giyeceği forma numarası da belli oldu.



Galatasaray'ın yeni forveti olacak Eren Derdiyok'ın sarı kırmızılılarda 9 numaranın yeni sahibi olacağı öğrenildi. Umut Bulut'u kadro dışı bırakan sarı kırmızılı yönetimin 33 yaşındaki futbolcunun forma numarasını da Eren'e verecek.



Galatasaray'ın Eren Derdiyok ile Cuma günü TT Arena'da resmi sözleşme imzalayacağı belirtilirken transferin uzamasının sebebi olarak takasta kullanılacak oyuncular ve iki kulüp arasındaki ödeme planı görüşmeleri gösterildi.


Öte yandan Galatasaray'a imza atmak için İstanbul'a gelen Eren Derdiyok, havalanında ilk açıklamalarını yaptı. Başarılı golcü, 'Hedeflerim var, bu yüzden Galatasaray'a gelmeyi uygun gördüm. Büyük oyuncularla oynayıp daha iyi olabilirsin. Hayırlısı.' diye konuştu.



















#Eren Derdiyok
#Galatasaray
#Kasımpaşa
8 yıl önce