|

Ergin Keleş'ten Galatasaray yorumu

Karabükspor'un başarılı oyuncusu Ergin Keleş, Karabükspor - Galatasaray maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Keleş, sarı kırmızılılarla oynayacakları maç için "Şu an berabere bitecek derseniz 'tamam' derim" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
18:05 - 2/03/2018 Cuma
Güncelleme: 18:23 - 2/03/2018 Cuma
Diğer
Ergin Keleş devre arası transfer döneminde Karabükspor'a imza atmıştı.
Ergin Keleş devre arası transfer döneminde Karabükspor'a imza atmıştı.

Karabükspor'un başarılı oyuncusu Ergin Keleş, Karabükspor - Galatasaray maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Radyospor'da konuşan Ergin Keleş şunları ifade etti.

  • "Bizim için hem fiziksel hem de psikolojik anlamda zor maçlar var. Bu durum tabii bizim teslim olacağımız anlamına gelmez. Çıkıp mücadelemizi yapacağız. Karabükspor devre arasında gelen oyuncularla yeni bir dönem başladı. Yeni gelen oyuncuların çoğu 4-5 aydır düzenli maç ritm olan isimler değil. Karabükspor kadrosunda kalan bir çok oyuncu için de bunu söyleyebiliriz. Beraber yeni yeni oynadığımız arkadaşlar var. Söylediğimiz gibi maç eksiği olan oyuncular var. Kolay olmuyor bu durum. Zihinsel tarafı var ayrıca ama mümkün olduğu kadar iyi çalışıp iyi konsantre olmaya çalışıyoruz"
  • "Böyle bir algının kabul edilebilir bir durum değil. Rakip geliyor bize 3-4 atar, averaj yapar gibi bir düşünce içinde olan bir oyuncu varsa ayakkabılarını asması lazım. Rakiplerin bu şekilde düşüneceğini sanmıyorum. İç sahada kazandığımız Alanyaspor maçı var yada 3-0 kaybettiğimiz Akhisarspor maçı var mesela kırılma anları vardı onlar değerlendirdi. "
#Galatasaray
#Karabükspor
#Ergin Keleş
6 yıl önce