|

Erman Toroğlu derbi kararını değerlendirdi

Yorumculuk yapan eski hakem Erman Toroğlu, TFF'nin tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş derbisiyle ilgili kararını değerlendirirken dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
16:27 - 25/04/2018 Çarşamba
Güncelleme: 17:08 - 25/04/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Eski hakem Erman Toroğlu.
Eski hakem Erman Toroğlu.

TFF, çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin kaldığı yerden devam etmesi kararını verdi. Bu kararı değerlendiren Erman Toroğlu, Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'nun "Maçın gözlemcisi Vahap Şimşek'in raporu esas alınması gerekiyor. Hakem Mete Kalkavan'ın raporu geçersizdir" şeklindeki sözlerini eleştirdi.

Toroğlu'nun A Spor'da yaptığı açıklamalar şöyle;

"Fenerbahçe kendi işine gelen temsilciyi örnek almış"
  • "Maçta 4 tane temsilci var. Bunlardan biri şeref tribününde oturuyor. İkisi köşe gönderinde diğeri de ortada duruyor. Üçünün raporunda bütün olaylar var ama Şekip'in yanında oturanın yanında doğal olarak yok. İşi o değil çünkü. Şenol Güneş hastaneye giderken temsilcinin bir tanesi arabasına biniyor. Şenol Güneş'i takip ediyor ve raporuna yazıyor. Hani diyorlardı ya hakemde var temsilcide niye yok. Bu sadece protokoldeki temsilcinin raporunda yok. Diğer üç temsilcinin raporunda her şey var. Niye sadece protokoldeki gözlemcinin raporu dikkate alınıyor? Yani göstere göstere insanları neden yanlış yönlendiriyorlar. Fenerbahçe kendi işine gelen temsilciyi örnek almış."

#Erman Toroğlu
#Beşiktaş
#Fenerbahçe
#TFF
6 yıl önce