|

Cenk Tosun ilk 11'e attığı şık golle 'Merhaba' dedi

İngiltere FA Cup mücadelesinde Everton ile Rotherham karşı karşıya geldi. Uzun bir aradan sonra ilk 11'de mücadeleye başlayan milli oyuncu Cenk Tosun, attığı şık golle ilk 11'e adeta 'Merhaba' dedi.

Haber Merkezi
15:15 - 9/01/2021 Cumartesi
Güncelleme: 18:10 - 9/01/2021 Cumartesi
Yeni Şafak
Cenk Tosun'un topu filelerle buluşturduğu o an.
Cenk Tosun'un topu filelerle buluşturduğu o an.

İngiltere FA Cup karşılaşmasında Premier Lig ekiplerinden Eveton sahasında Championship takımlarından Rotherham'ı konuk etti. Mücadeleye milli oyuncumuz Cenk Tosun ilk 11'de başlarken, karşılaşmanın henüz 8. dakikasında attığı şık golle takımını 1-0 öne geçirdi.

Gordon'ın ara pasında, arka boşluğa çok iyi kaçan Cenk Tosun bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Kalecinin üstünden attığı şık aşırtmayla topu filelerle buluşturan milli oyuncu bu sezonki ilk golünü atmış oldu.

Bir gol de ofsayttan sayılmadı

Konuk takım, 56. dakikada Matthew Olosunde'nin golüyle 1-1'lik eşitliği yakaladı. Karşılaşmanın normal süresi bu skorla sona erdi ve uzatma devrelerine geçildi. Mücadelenin 93. dakikasında Abdoulaye Doucoure'nin attığı golle 2-1'lik galibiyete ulaşan Everton, Federasyon Kupası'nda 4. tura yükseldi.

Öte yandan Cenk Tosun'un 86. dakikada bulduğu bir gol ise Video Yardımcı Hakem (VAR) incelemesi sonrasında ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı


Cenk Tosun'un attığı şık gol;

#Cenk Tosun
#Everton
3 yıl önce