|

Falcao’da son tango

Falcao’yu bonuslarla birlikte yıllık 7 milyon euroluk bir sözleşme karşılığında ikna eden Galatasaray’da, Abdurrahim Albayrak, Monaco yetkilileriyle el sıkışmak için Fransa’ya gitti.

Umut Yılmaz
04:00 - 10/08/2019 Saturday
Güncelleme: 08:48 - 10/08/2019 Saturday
Yeni Şafak
Radamel Falcao, geçen sezon çıktığı 39 maçta 16 gol atarken 2 de asist kaydetti.
Radamel Falcao, geçen sezon çıktığı 39 maçta 16 gol atarken 2 de asist kaydetti.

Galatasaray, Kolombiyalı yıldız oyuncu Radamel Falcao’yu Türkiye’ye getirmek için ikna ederken, sıra Monaco’ya geldi. Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ve menajer Ahmet Bulut, dün Fransa’nın Nice kentine hareket etti. Nice’ten Monaco’ya geçiş yapan Albayrak ve Bulut, burada Monaco yetkilileriyle transferin son pürüzlerini halletmek için masaya oturacak.

Kolombiyalı yıldız oyuncuyu bonuslarla birlikte yıllık yaklaşık 7 milyon euroya kadar ulaşan bir sözleşmeyle ikna eden sarı-kırmızılı kulüp, Falcao’nun bonservisini herhangi bir ücret ödemeden almak istiyor.

Fransız kulübü, Falcao’nun bedelini 4 milyon euro olarak belirlerken, devreye Kolombiyalı oyuncu girdi. 2013 yılından beri formasını giydiği kulüpte yönetim ile ilişkileri üst düzeyde olan Falcao, transferi için yöneticilerden kolaylık istedi. Monaco yönetiminin Falcao’nun bu isteğine yeşil ışık yakmasının ardından ise Abdurrahim Albayrak ve Ahmet Bulut, transferi tamamlamak üzere Fransa’ya hareket etti. İkilinin burada Monaco yönetimi ile son görüşmeleri yaparak transferi tamamlayacağı öğrenildi.

Bayram şekeri

Galatasaraylı taraftarların uzun süredir heyecanla beklediği oyuncunun gelecek hafta İstanbul’da olması bekleniyor. Abdurrahim Albayrak’ın transferini tamamlamak için Fransa’ya hareket ettiği Falcao’nun gelecek haftanın ilk günlerinde İstanbul’a ineceği tahmin ediliyor. İstanbul’a geldikten sonra sağlık kontrollerinden geçecek olan Kolombiyalı yıldızın Denizlispor karşılaşmasını kaçırsa da ligin ikinci haftasında Türk Telekom Stadı’nda oynanacak olan Galatasaray-Konyaspor maçıyla birlikte taraftarının karşısına çıkması bekleniyor.




#Galatasaray
#Abdurrahim Albayrak
#Radamel Falcao
5 years ago