|

Fatih Terim: Hakkımı helal etmiyorum

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, olaylı Fenerbahçe derbisi sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Terim, mücadele sonrasında hakemlere hakkını helal etmediğini söyledi.

Yeni Şafak
23:22 - 2/11/2018 Cuma
Güncelleme: 23:34 - 2/11/2018 Cuma
Yeni Şafak
Fatih Terim, Fenerbahçe derbisinden sonra hakem kararlarına isyan etti.
Fatih Terim, Fenerbahçe derbisinden sonra hakem kararlarına isyan etti.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim olaylı Fenerbahçe derbisini değerlendirdi. Terim, maç sonunda, "Koca Galatasaray kulübünün hakkını kimseye yedirmeyiz. Hakkımı helal etmiyorum hiçbir şekilde. Havale edeceklerim koruyacaklarına ve hiçbir şey yapmayacaklarına göre onları da Allah'a havale ediyorum" ifadelerini kullandı.

İşte Fatih Terim'in açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "Açıkçası mükemmel bir 45 dakika ve ikinci yarı başlangıcı. Bugün söyleyeceklerim benim açımdan rahat, şimdiye kadar hakemlerle bir şey söylemediğim için. Söyleyeceklerim herhangi bir maçın bahanesi değil. Orta sahada Henry'nin aldığı top faul ise, temiz dokunmuş topa, penaltıya bir şey demiyorum. İkinci gol öncesi top Valbuena'dan değil Belhanda'dan çıktıysa özür dilemeye hazırım. Koca Galatasaray kulübünün hakkını kimseye yedirmeyiz. Hakkımı helal etmiyorum hiçbir şekilde. Havale edeceklerim koruyacaklarına ve hiçbir şey yapmayacaklarına göre onları da Allah'a havale ediyorum. VAR'da geçen hafta Barış Şimşek var, bu hafta da o var. VAR'ın profesörü demek ki. Geçen hafta Muğdat'a yapılan darbeyi görmeyeceksin, bu hafta yine VAR hakemi olacaksın. Fırat Aydınus, arkadaşlarıyla beraber, artı VAR ile beraber, Yusuf Namoğlu ile beraber, bu maçı bu hale onlar getirdi. Bu maçı farklı kazanmamız gerekirken, az daha mağlup oluyorduk. Oyuncular böyle sinirlendiyse, tek sorumlu onlardır."

#Galatasaray
#Fatih Terim
#Fenerbahçe
5 yıl önce