|

Fatih Terim: Selçuk takımdan giderdi

Süper Lig'in 27. hafta karşılaşmasında Trabzonspor'u 2-1 yenen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maç sonu Selçuk İnan'la ilgili konuştu.

Yeni Şafak
09:19 - 2/04/2018 Pazartesi
Güncelleme: 10:47 - 2/04/2018 Pazartesi
AA
Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray, ligde liderliğini sürdürdü.
Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray, ligde liderliğini sürdürdü.

Galatasaray'ın Trabzonspor'u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Fatih Terim takım kaptanı Selçuk İnan'ın yükselen form grafiğine dikkati çeken bir soru üzerine, tecrübeli oyuncunun Galatasaray kariyerine vurgu yaptı.

"Biz gelmeseydik, büyük ihtimalle giderdi"

Maçın son bölümünde oyundan aldığı Selçuk için tribünlerden yapılan tezahüratı hatırlatan Terim, şunları kaydetti:

  • Seyircinin, 'Selçuk İnan' demesine, aynı duygularla içimde ben de karşılık verdim. Nereden nereye. Biz göreve gelmeseydik Selçuk takımdan gider miydi? Büyük ihtimalle gönderilebilirdi. Selçuk, Galatasaray çok kupalar kazandırmış bir oyuncu. Yedi senede 10 kupa kaldırmış bir oyucu. Beğenmeyebilirsiniz ama iyi futbolcular, kupalara tesir eden oyuncular önemlidir. Biz onu bu nedenle takım kaptanı yapmıştık. bunlar kolay olmuyor.
"Dur diyeceğim zamanı bilirim"

Selçuk'un hala üst seviye katkı verebilecek bir oyuncu olduğunu aktaran Terim, konuşmasına şöyle devam etti:

  • Ben, 'dur' diyeceğim zamanı bilirim ve derim de zaten. Selçuk'a veya başkasına. O zaten kendisi vakti geldiğinde duracak şahsiyette bir futbolcu. Kendisi gelir ve söyler. Bugün ilk yarı istatistiğine göre en çok koşan oyunculardan bir tanesi. Ben Selçuk'tan vazgeçmeyi düşünmüyorum. Oynar veya oynamaz. Bizimle beraber olacaktır. Galatasaray'ın böyle oyunculara ihtiyacı var. Taraftarımızın Selçuk'a yönelik tezahüratı da beni çok mutlu etti. Çok önemli bu.
#Fatih Terim
#Selçuk İnan
6 yıl önce