|

Fatih Terim'den 'sol bek' vurgusu

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bugünkü imza töreninde transfere yönelik açıklamalarda bulundu. Terim, sol beklerinin olmadığını ifade ederken bu bölge için önemli girişimlerde bulunacaklarının mesajını verdi.

Yeni Şafak
16:29 - 22/12/2017 Cuma
Güncelleme: 16:39 - 22/12/2017 Cuma
Yeni Şafak
Fatih Terim.
Fatih Terim.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, imza töreninde takıma dair açıklamalarda bulundu. Terim, takımın bir sol beke ihiyacı olduğunu ifade ederken transfer yapamazlarsa Lionel Carole'un takıma dönebileceğini ifade etti.

İşte Fatih Terim'in açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "Kadroda 19-20 kişiyiz, eksiğimiz var. Sol ayaklı sol bekimiz yok, var olan da ameliyat oldu. Kadromuzdan birini tabii ki oraya koyacağız. Prensip icabı sol ayaklı olmayan bir futbolcuyu sol tarafa koymadım ama ilk defa bunu yaşayacağız herhalde. Genel olarak başkanımla çok şeffaf ilişki içerisinde ilerleyeceğiz. Bir rapor ben acil şekilde hazırlayacağım. Orası eksildi onu alalım, burası eksildi bunu alalımdan ziyade, mevcut oyuncuların performansını yukarı çekmek en büyük transfer diye düşünüyorum. Hakan Balta olsaydı, sol bek oynayacaktı ama genç takıma gönderildiği için oynatamıyoruz. Hatta bu konuda Lionel Carole'un durumunu sordum. "Olabilir mi?" diye. Zaten bizim oyuncumuz. De Jong'u da takımla beraber antrenmana çağırdım."

#Galatasaray
#Fatih Terim
6 yıl önce