|

Favre Cimbom için serbest kaldı

Alman basını tecrübeli çalıştırıcının Mönchengladbach'la 2017'ye kadar olan sözleşmesini feshettiğini ve Galatasaray’a yakın olduğunu duyurdu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 21/04/2016 jeudi
Güncelleme: 02:41 - 21/04/2016 jeudi
Yeni Şafak

Galatasaray'da teknik direktör adayları arasında adı anılan İsviçreli teknik adam Lucien Favre için Almanya'dan sarı-kırmızılıların yüzünü güldürecek bir iddia geldi. Bild Gazetesi, “Favre Galatasaray için serbest kaldı” başlığıyla verdiği haberde İsviçreli teknik adamın görevden ayrılışından yaklaşık 6 ay sonra Borussia Mönchengladbach kulübüne geldiğini yazdı. Haberde “Şu anda askıda olsa da 2017'ye kadar sözleşmesi bulunan Favre, kulübe olan önemli hizmetleri (önce kümede kalma, sonra da Şampiyonlar Ligi katılımı) sebebiyle yeni bir teknik adamlık görevi için tazminatsız serbest kaldı. Favre, Lukas Podolski'nin kulübü Galatasaray ile görüşmelerini sürdürüyor” ifadeleri kullanıldı.



Riekerink: Gol daha erken gelebilirdi


Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Çaykur Rizespor karşısında geç gelen gollerden dert yandı. Sarı-kırmızılı takımın başında 5. resmi maçına çıkan ve ilk galibiyetini alan Hollandalı teknik adam, son maçlarda sıkıntı yaşadıklarını ancak Çaykur Rizespor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Riekerink, “Oyuncularımız saha içinde 25. dakikadan sonra organizasyonu kaybetti. Buna rağmen bir çok pozisyona girdik. Gol daha da erken gelebilirdi” şeklinde görüşlerini dile getirdi. Sneijder'in sakatlığı ve Hakan'ın kırmızı kartı sorulan tecrübeli hoca, “Sneijder ağrı hisset ve daha kötü olmasın diye çıkardık. Hakan'ın gördüğü kart kırmızı değildi” dedi.




#Mönchengladbach
#Galatasaray
#Lucien Favre
il y a 8 ans