|

F.Bahçe’ye pansuman

Milli maçlar için lige verilen 3 hafta ara Fenerbahçe’ye ilaç gibi gelecek. Milli ara hem Fenerbahçe’nin saha içi eksiklerini gidermesi hem de sakat oyuncuların sahalara dönmesi için bulunmaz bir fırsat sunacak.

Yeni Şafak
04:00 - 18/03/2019 Pazartesi
Güncelleme: 02:11 - 18/03/2019 Pazartesi
Yeni Şafak
Mehmet Topal, Mathieu Valbuena
Mehmet Topal, Mathieu Valbuena

Ligde ateş hattında yer aldıkları için büyük baskı altında olan teknik heyet ve futbolcular da biraz olsun nefes almış oldu. Mehmet Topal, Mathieu Valbuena ve Nabil Dirar’ın sakatlıklarının lige verilen arada tamamen geçmesi bekleniyor. Sağlık heyeti, milli takım arasında sakat futbolcuları iyileştirmek için fazla mesai yapacak.

Dirar’ın hafta içinde takımla birlikte çalışmalara katılması beklenirken, sakatlıkları biraz daha uzun sürecek Mehmet Topal ile Valbuena’nın ise sakatlığını en kısa sürede atlatıp tekrar takımla birlikte çalışması için yoğun bir tedavi programı uygulanacak. Mehmet Topal’ın milli takım arasında uygulanacak tedaviyle Ankaragücü maçına yetişmesi bekleniyor, Valbuena’nın ise Galatasaray derbisinde tam olarak hazır olabileceği gelen haberler arasında.

Skrtel örnek oluyor

Fenerbahçe’nin tecrübeli isimlerinden Slovak stoper Martin Skrtel ilerleyen yaşına rağmen formunu özel çalışmalar yaparak koruyor. Profesyonel yaşantısıyla genç futbolculara örnek alan tecrübeli stoper, takım çalışmalarından sonra da özel antrenör eşliğinde antrenman yapıyor.

Bu sayede formunu koruyan ve sakatlık sorunu yaşamayan Skrtel, sosyal medya adresinden yaptığı özel çalışmaları paylaşıyor. Antrenman dışında özel çalışmalar yaparak kendisini her zaman fiziksel olarak üst seviyede tutan tecrübeli stoper, hızını ve gücünü artırmak için tırmanma haraketleri de yapıyor.

Soldado ile sözleşme
uzatılıyor

Fenerbahçe yönetimi, İspanyol golcü Roberto Soldado ile sözleşme uzatmayı planlıyor. Yönetim, teknik heyetin raporu doğrultusunda tecrübeli futbolcuyu takımda tutmayı istiyor. Sözleşmesinde “20 maç daha oynarsa opsiyonu uzar” maddesi bulunan Soldado ile masaya oturacak olan yönetim, yeni bir sözleşme teklif etme kararı aldı. Soldado’nun da sarı-lacivertli takımda kalmak istediği belirtildi.

#Soldado
#Fenerbahçe
5 yıl önce