|

Fedakarlık zamanı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kucka ve Sosa olmak üzere bazı futbolcularla görüşeceğini belirterek, “Takım içinde ekonomik dengeleri oturtmamız gerekiyor. Kampın ardından yüksek ücretli futbolcularla birebir görüşüp fedakarlık isteyeceğim” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 13/07/2018 الجمعة
Güncelleme: 04:33 - 13/07/2018 الجمعة
Yeni Şafak
Ahmet Ağaoğlu’nun kampın ardından İtalyan ekibi Milan’dan transfer edilen Juraj Kucka ve Jose Sosa ile bir görüşme gerçekleştireceği belirtildi.
Ahmet Ağaoğlu’nun kampın ardından İtalyan ekibi Milan’dan transfer edilen Juraj Kucka ve Jose Sosa ile bir görüşme gerçekleştireceği belirtildi.

Trabzonspor yönetimi, bir yandan kadrosuna takviye edeceği futbolcular için çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da takımda yüksek yıllık ücret alan futbolcularla birebir görüşmek için nabız yokluyor. Bordo-mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun kampın ardından İtalyan ekibi Milan’dan transfer edilen Juraj Kucka ve Jose Sosa ile bir görüşme gerçekleştireceği belirtildi. İki futbolcudan yıllık ücretleri konusunda indirim isteyecek olan Ağaoğlu’nun bu olası indirimden gelecek farkı yeni transferlere ödemeyi planladığı öğrenildi. Ağaoğlu’nun, bordo-mavililerin teknik direktörü Ünal Karaman’ın raporu doğrultusunda da bazı oyuncularla görüşeceği öğrenildi.

KAMPTA AİLE ORTAMI VAR

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, hem kamptaki izlenimleri hem de futbolcuların sözleşmesi hakkında konuştu. Çok iyi bir aile ortamı yakaladıklarını belirten Başkan Ağaoğlu, “Kampta aile ortamı var. Takımdaki futbolcuların birbirleriyle samimiyeti bizi mutlu ediyor. Yeni sezonda bu takımdaşlığın yararlarını göreceğiz” dedi. Sosa ve Kucka ile görüşeceğini belirten Ağaoğlu, “Takım içinde ekonomik dengeleri oturtmamız gerekiyor. Kampın ardından yüksek ücretli futbolcularla birebir görüşüp fedakarlık isteyeceğim. Burak ve Onur’un öncülüğünde Kucka ve Sosa’nın fedakarlık yapıp indirime gideceğini düşünüyorum” diye konuştu.


Karaman’dan sakatlık uyarısı

Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya’nın Lyubyana şehrindeki Kranj kasabasında sürdüren Trabzonspor’da teknik direktör Ünal Karaman, oyuncularını sakatlıklar konusunda uyardı. Kampın ilk günlerinde sakatlanan Castillo ve Sosa’nın yanı sıra Kamil Ahmet’in de uzun süredir takımdan ayrı çalışması ve son olarak Batuhan Artaslan’ın sakatlık sıkıntısı yaşaması üzerine Ünal Karaman takımla toplantı yaptı. Kadro konusunda sıkıntı yaşayan bordo-mavililerde, Karaman da eksik oyunculara yeni isimlerin eklenmemesi için dikkatli olmaları konusunda sık sık uyarılarda bulunarak, “Hırsınızı ve isteğinizi anlıyorum ama sakatlığa tahammülümüz yok. Dikkatli olun. Sezona eksiksiz başlamalıyız” diyerek öğrencilerini uyardı. Teknik direktör Ünal Karaman, hazırlık kampında rakibe baskı kuran ve oyunu hızlı oynayan bir takım oluşturmaya çalışıyor. Sahada zaman kaybı istemeyen Karaman, iyi bir iletişim içinde olan, rakibi sıkıştıran ve alanları iyi kullanan bir takımı sahada görmek istediğini belirtti. Karaman, top rakipteyken alan daraltma, adam paylaşımı ve hızlı atak konusu üzerinde de uyarılarda bulunuyor.


Burak korkuttu

Trabzonspor, Slovenya’da gerçekleştirdiği kampın ilk bölümünü tamamladı. Bordo-mavililerin dün akşam gerçekleştirdiği antrenmanda ise Burak Yılmaz, korkuttu. Golcü oyuncu şut çalışması sırasında yerde kalınca sakatlık yaşadı. Burak Yılmaz, yapılan tedavinin ardından çalışmaya devam ederken idman sonu ayağına buz tedavisi yapıldı ve sahayı golf arabasıyla terk etti.etti.

#Trabzonspor
#Sosa
٪d سنوات قبل