|

Feghouli transfer kararını açıkladı

Galatasaray'ın Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli, sarı-kırmızılı takımdan ayrılacağına yönelik çıkan haberlere yanıt verdi.

Yeni Şafak
12:43 - 11/06/2018 Pazartesi
Güncelleme: 12:54 - 11/06/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Feghouli geride bıraktığımız sezon çıktığı 31 maçta 7 gol atarken 10 da asist yaptı.
Feghouli geride bıraktığımız sezon çıktığı 31 maçta 7 gol atarken 10 da asist yaptı.

Galatasaray formasıyla başarılı bir sezonu geride bırakan ve sık sık transfer teklifi aldığı yönünde haberler gündeme gelen Sofiane Feghouli, tartışmalara son noktayı koydu.

Fransız basınından Foot Mercato'ya konuşan Cezayirli yıldız, "Gelecek sezon takımda kalacak mısınız?" sorusuna şu yanıtı verdi:
  • 4 yıl daha sözleşmem var. Galatasaray'la uzun süreli bir sözleşmeye imza attım. Kulübümden ya da başka insanlardan herhangi bir şey gelmedi. Gelecek sezon için tamamen Galatasaray'a odaklanıyorum. Ayrılmam için hiçbir neden yok.
Sarı-kırmızılı takımda oldukça mutlu olduğunu söyleyen Feghouli, zaman zaman Rennes kulübüyle adının anılmasını ise şöyle değerlendirdi:
  • Kulüplerin benle ilgilendiğini duymak her zaman gurur vericidir. Ancak futbolda bu haberlerin arkasında kimlerin olduğunu gerçekten bilemiyoruz. Ben çok fazla kimin ne dediğine odaklanmıyorum. Kulübümde mutluyum. Eğer başka takımlar benimle ilgileniyorsa, bu işimi iyi yaptığımı ve böyle devam etmem gerektiğini gösterir.

#Galatasaray
#Sofiane Feghouli
6 yıl önce