|

Fenerbahçe Mauricio Lemos ile anlaştı: Sözleşme detayları belli oldu

Transfer çalışmaları devam eden Fenerbahçe'de, gözler stoper takviyesine çevrilmişti. Sarı-lacivertliler, Las Palmas forması giyen Uruguaylı oyuncu Mauricio Lemos ile anlaşma sağladı. Lemos'un bu hafta içi İstanbul'a gelerek Fenerbahçe'ye imza atması bekleniyor. Ayrıca sarı-lacivertlilerin, oyuncuya ödeyeceği maaş da belli oldu.

Haber Merkezi
10:19 - 24/08/2020 Pazartesi
Güncelleme: 10:34 - 24/08/2020 Pazartesi
Yeni Şafak
Lemos'un sözleşmesi 2021 yılında sona eriyor.
Lemos'un sözleşmesi 2021 yılında sona eriyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, aradığı stoperi İspanya'da buldu. Sarı-lacivertliler Urugaylı stoper Mauricio Lemos ile anlaşmaya vardı.

canarias7'de yer alan habere göre, Fenerbahçe ile anlaşan Mauricio Lemos önümüzdeki sezondan itibaren sarı-lacivertli formayı giyecek. Oyuncunun maaş yükünden kurtulmak isteyen Las Palmas'da, Lemos'un takımdan ayrılmasına sıcak bakıyordu.

Sözleşme detayları belli oldu

Haberin detaylarındaysa Fenerbahçe'nin Uruguaylı oyuncuya ödeyeceği maaş hakkında bilgi verildi. Sarı-lacivertlilerin Mauricio Lemos'a yıllık 1.5 milyon euro maaş ödeyeceği iddia edildi. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Marca, Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki oyuncu için Las Palmas'a 1.8 milyon euro bonservis ödeyeceğini yazmıştı.


Başkan transferi açıklamıştı

Las Palmas Başkanı Miguel Angel, geçtiğimiz haftalarda düzenlenen basın toplantısında Lemos'un Fenerbahçe'ye gideceğini söylemişti..Lemos, "Prensipte anlaşma sağladık. Tamamen sonuçlanmasını bekliyoruz. Umarım bu hafta içinde tamamen sonuçlanır" ifadelerini kullanmıştı.

  • Daha önce Barcelona'yı reddetti
  • Lemos, 2017 yılında yaptığı bir açıklamada Barcelona'yı reddettiğini söylemişti. Lemos, "Barcelona Sportif Direktörü Robert Fernandez, benimle ilgilendiklerini ve bana bir şans vermek istediklerini söyledi. Ben o sırada Las Palmas'la kontrat görüşmeleri yapıyordum. Rubin Kazan'dan satın alma opsiyonuyla kiralanmıştım ve sorun olursa Rusya'ya dönecektim. Geleceğimin ne olacağını bilmiyordum. Ailemle de konuştuktan sonra Barcelona'nın teklifini geri çevirdim" ifadelerini kullanmıştı.
Mauricio Lemos'un gösterdiği performansı izleyebilirsiniz.

#Fenebahçe
#Mauricio Lemos
#transfer
#Las Palmas
4 yıl önce