|

Fenerbahçe Nani'yi satıyor

Geçen sezon başında Manchester United'dan alınan Luis Nani, sarı lacivertlilere veda ediyor. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Portekizli futbolcuyu satma kararı aldığı belirtildi. Devre arasında yıldız futbolcu için yapılan astronomik teklifi kabul etmeyen Yıldırım'ın menajerler aracılığıyla oyuncuyu Çin kulüplerinden birine yüksek bir bedelle satmak istediği aktarıldı.

Yeni Şafak
10:58 - 8/06/2016 Çarşamba
Güncelleme: 08:08 - 8/06/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Aziz Yıldırım (Fenerbahçe Başkanı)
Aziz Yıldırım (Fenerbahçe Başkanı)

UEFA'dan bütçe kısıtlaması cezası alan Fenerbahçe'de transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sivasspor'dan

Aatif Chahechouhe ve bonservisi elinde olan Daniel Agger ile temaslarını sürdüren sarı lacivertliler gelecek sezon kadroda düşünmediği futbolcular için gelen teklifleri de değerlendirmeye aldı.



Nani gözden çıkarıldı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın önceki günlerde yapılan genel kurulda yaptığı açıklamalar mali konuda ciddi tedbirlerin alınacağını gözler önüne koydu. Yeni sözleşme isteyen futbolcularına bile rest çeken Yıldırım'ın yıllık kazancı 5 milyon euroyu bulan Nani'yi gözden çıkardığı belirtildi. Teknik direktör Pereira'nın gelecek sezon kadroda düşünmediği futbolcu için transfer görüşmeleri yapılmaya başlandığı öğrenildi.





İlk hedef Çin

Fenerbahçe, Nani'nin transferi için önemli menajerlerle görüştüğü ve oyuncuyu Çin kulüplerine önerdiği belirtildi. Devre arasında Portekizli futbolcu için gelen astronomik teklifi kabul etmeyen sarı lacivertlilerin bu kez aynı teklifte oyuncuyu bırakacağı belirtildi. Çin Futbol Federasyonu'nun önümüzdeki günlerde ligdeki yabancı sayısını arttıracağı belirtilirken bu durum sarı lacivertlilerin elini güçlendirecek.




Pereira ile ters düşmüştü

Fenerbahçe'nin gelecek sezon da teknik direktörlüğünü yapacak olan Vitor Pereira, Luis Nani ile 2-1 kaybedilen Başakşehir maçı sonrası ters düşmüştü. Maç sonunda sezon başından beri takım olamadık diyen Nani'ye Pereira, 'Ne demek istediğini anlamadım. O kendisinin bileceği iş. Nani sahadaki oyununa odaklanmalıydı. Sahada daha iyi oynamalıydı.' ifadelerini kullanarak cevap vermişti.












'Gökhan Gönül Beşiktaş'la 3 yıllığına anlaştı' iddiası





#Fenerbahçe
#Luis Nani
#Aziz Yıldırım
8 yıl önce