|

Fenerbahçe'de büyük revizyon

Fenerbahçe'de sportif direktör Damien Comolli'nin sezon sonu sözleşmesi bitecek isimlerle yollarını ayırmayı planladığı ifade edildi.

Yeni Şafak
10:47 - 6/09/2018 Perşembe
Güncelleme: 10:54 - 6/09/2018 Perşembe
Diğer
Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli
Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli

Fenerbahçe’de Sportif Direktör Damien Comolli, bu sezonki transfer planlaması ve çalışmalarının yanı sıra gelecek sezon için de şimdiden kolları sıvadı. Sarı-lacivertli takımda gerçek revizyon gelecek sezon yaşanacak.

Skorer'de yer alan habere göre Fransız idareci, sözleşmesi bitecek oyuncuların tamamı ile yolları ayırma kararı aldı. Böylelikle takımın yaş ve yüksek maaş ortalaması düşürülecek.

İlk sezonda sözleşmesi devam eden oyuncuları göndermek kolay değildi. Ancak gelecek sezonla birlikte Comolli önderliğinde sarı-lacivertliler yepyeni bir takım oluşturmak için kolları sıvayacak. Fransız direktör kafasındaki gerçek yapıyı sözleşmesi bitecek isimlerin ayrılmasıyla kurmaya başlayacak.

7 isim yolcu

Sarı-lacivertli takımda gelecek sezon sözleşmesi bitecek isimler Neustadter, Skrtel, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Valbuena, Aatıf, ve Soldado. Volkan Demirel’in durumu ise belirsiz. Bu isimlerin ayrılmasıyla birlikte yeni Fenerbahçe’nin inşasına başlanacak.

  • 2019/20 sezonu bittikten sonra sarı-lacivertliler finansal açıdan daha özgür olacak. UEFA ile yapılan Finansal Fair Play anlaşması bu tarihte sona erecek. Bu da Comolli’nin üçüncü sezonuna denk gelecek. Fransız direktör, gelecek yılın ardından 2019/20 sezonunda gerçek takımın ortaya çıkmasını planlıyor. Üç sezonluk yapılan bu planlama aşama aşama devam edecek.

#Fenerbahçe
#Damien Comolli
6 yıl önce