|

Fenerbahçe'de coşku büyük

Fenerbahçeli futbolcular Beşiktaş derbisinin ardından soyunma odasında büyük sevinç yaşarken, oyuncular galibiyeti birbirlerine sarılarak kutladı. Kaptan Volkan Demirel, derbideki mücadeleyi lig maçında da göstermeleri gerektiğini belirterek, "Ligde şampiyon olduğumuzda doya doya seviniriz" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 7/02/2017 Salı
Güncelleme: 05:37 - 7/02/2017 Salı
Yeni Şafak
Fenerbahçeli futbolcular Beşiktaş derbisinin ardından soyunma odasında büyük sevinç yaşadı.
Fenerbahçeli futbolcular Beşiktaş derbisinin ardından soyunma odasında büyük sevinç yaşadı.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turunda deplasmanda Beşiktaş'ı yenerek çeyrek finale yükselen Fenerbahçe'de derbi karşılaşması sonrası soyunma odasında büyük bir coşku yaşandı. Sarı-lacivertli takım futbolcuları, soyunma odasına girerken tünelde Fenerbahçe marşları söyledi, bu coşku soyunma odasında da devam ettirdi. Fenerbahçe'de oynamayan, oynayan her futbolcu birbirlerine sarılarak Beşiktaş galibiyetini kutladı. Beşiktaş derbisinde yedek bekleyen Brezilyalı golcü Fernandao, golü atan Hollandalı yıldız Robin van Persie'yi tebrik etti. Soyunma odasında büyük coşku yaşanırken, Kaptan Volkan Demirel arkadaşlarına hitaben yaptığı açıklamada “Arkadaşlar sevinci abartmayalım. Bu mücadeleyi ligde de devam ettireceğiz, şampiyon olduğumuz zaman doya doya eğleniriz. Şu an için abartmayalım” ifadelerini kullandı.



“Büyük maçları iyi oynuyoruz, küçük maçlarda ise zorlanıyoruz. Bu çok açık” sözleriyle öz eleştiride bulunan ve lig maçları öncesi arkadaşlarını uyaran başarılı kaleci, “Bunu düzeltmemiz lazım. İyi takım olduğumuzu istediğimiz zaman neler yapabileceğimizi böyle büyük maçlarda gösteriyoruz. Bu mücadeleyi ligdeki her maça yansıtmamız gerekiyor. Bursa'da geçen haftaları telafi edecek bir sonuç almalıyız. Ligde istediğimiz yere gelmek için elimizden geleni yapmamız gerekiyor” şeklinde görüşlerini dile getirdi. Beşiktaşlı futbolculara da göndermede bulunan Volkan Demirel, “Beşiktaş ligdeki ilk maçta da aynı şeyleri yaptı. Bunlar yanlış şeyler" diye konuştu. Fenerbahçeli futbolcular soyunma odasında Beşiktaş'ın Vodafone Arena'daki yenilmezlik serisine de göndermede bulundu.



Beşiktaş'a kendi sahasında yenilgiyi tattırdıklarını belirten Fenerbahçeli futbolcular, “Geçmişte de bunun örnekleri var. Fenerbahçe'nin geleneklerinde var. Yenilmeyen takım yoktur, Fenerbahçe ile oynamayan takım vardır. Beşiktaş bizimle oynamadığı için yenilmemişti. Bu gelenek devam edecek” diyerek Beşiktaş'a göndermede bulundu. Bu arada Fenerbahçeli futbolcuları gece geç saatlerde Can Bartu Tesisleri'nde taraftarlar karşıladı ve teknik heyet ve oyuncular lehine tezahüratlar yaptı.





#Fenerbahçe
#Beşiktaş
#Volkan Demirel
7 yıl önce