|

Fenerbahçe'de El Shaarawy sesleri

Sarı-lacivertlilerin, Milan Kulübü'nün Monaco'ya kiraladığı Stephan El Shaarawy'i gündemine aldığı iddia edildi.

Yeni Şafak
14:35 - 17/01/2016 Pazar
Güncelleme: 14:42 - 17/01/2016 Pazar
Diğer

Ara transferde 'tok alıcı' rolünü oynayan Fenerbahçe'de 'uygun şartlarda' bir forvet ya da kanat oyuncusu için çalışmalar devam ediyor.



Sabah'ta yer alan habere göre; sarı-lacivertli takımın gündemine gelen son ismin ise Stephan El Shaarawy olduğu öğrenildi. Milan'ın sezon başında Monaco'ya kiraladığı 23 yaşındaki sol açık, Fransız ekibinde bekleneni veremeyince tıpkı Al Ain'in yollarını ayırdığı Emmanuel Emenike gibi sözleşmesinin erken feshi gündeme geldi.



24 maçta 3 gol

Monaco'nun Milan'a geri göndereceğini açıkladığı El Shaarawy için Fenerbahçe'nin de inceleme başlattığı ve devreye girebileceği belirtiliyor. Çizme'de bir ara büyük çıkış yapan ve Milan formasıyla 82 maçta 21 gol atan Mısır asıllı İtalyan oyuncu, geçirdiği sakatlığın ardından toparlanamayınca Monaco'ya kiralık olarak gönderilmişti. Fransa Ligue 1'de 24 maçta 3 gol atıp, 1 asist gerçekleştiren El Shaarawy'nin Milan ile 2018'e kadar sözleşmesi bulunuyor.



Roma peşinde

İtalyan basını, Roma'nın da El Shaarawy'nin peşinde olduğunu yazdı. Başkan Walter Sabati'nin Milan Başkanı Adriano Galliani ile bir görüşme yaptığı ve olumlu geçtiği ifade edildi. Roma'nın El Shaarawy'yi, Ada'ya gitmesi gündemde olan Juan İturbe'nin yerine düşündüğü belirtildi.

#fenerbahçe
#Stephan El Shaarawy
#transfer
8 yıl önce