|

Fenerbahçe'de ipler koptu!

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül ile Volkan Demirel'in Galatasaray derbisi sonrası yaptıkları açıklamalarda yabancıları hedef alması üzerine Robin van Persie, yerli oyuncularla konuşmuyor.

Yeni Şafak ve
10:18 - 20/04/2016 Çarşamba
Güncelleme: 07:49 - 20/04/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Robin van Persie (Fenerbahçe)
Robin van Persie (Fenerbahçe)

F.Bahçe'de yerli futbolcular ile yabancı futbolcular arasında iletişim kopukluğu yaşanıyor. Yerli oyuncular ile yabancılar arasında iletişim bağları zayıf hatta kopmuş durumda bulunuyor.



Gökhan Gönül ile Volkan Demirel'in G.Saray derbisi sonrası yabancı oyuncuları suçlaması takımda huzursuzluğu artırdı. Özellikle Robin van Persie antrenmanlar dışında yerli futbolcularla bir araya gelmiyor, konuşmuyor.




Van Persie, Volkan ve Gökhan'ın derbi sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle iki futbolcuya tavır almış durumda. Sarı-lacivertli takımdaki yerli ve yabancı oyuncular arasındaki zayıf arkadaşlık bağları takım ruhunun oluşmasının da en büyük engeli. Bu nedenle Futbol Şubesi'nin başına getirilen Ali Yıldırım takımdaki iletişimin düzeltilmesi için yoğun çaba sarfediyor.







'Bu kez hata yapmayacağız'

F.Bahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, oyuncularla yaptığı toplantıda, Torku Konyaspor ile ligde oynadıkları maçın görüntüleri eşliğinde detaylı bir analizini yaptı. Oyunculara ligde yaptıkları maçta hataları tek tek gösteren Portekizli çalıştırıcı, “İki ayaklı bir kupa maçı oynayacağız, ilk maçta avantajlı bir skor elde etmek istiyoruz. Torku Konyaspor iyi organize olup, takım savunmasını iyi yapıyor. Rakibimizle ligde oynadığımız maçta kritik hatalar yaptık. Bu hataları tekrar yapmayacağız. Bu kez galip geleceğiz” dedi.













#Fenerbahçe
#Van Persie
8 yıl önce