|

Fenerbahçe'de Nani depremi

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Luis Nani’nin takım içinde baş gösteren sıkıntılardan dolayı yakın çevresine takımdan ayrılmak isteğini paylaştığı iddia edildi.

Yeni Şafak
15:43 - 15/04/2016 Cuma
Güncelleme: 12:53 - 15/04/2016 Cuma
Diğer

TT Arena'da sayısız pozisyona giren ancak bunları bir türlü gole çeviremeyen sarı-lacivertli takımda karşılaşma sonrası büyük isyan vardı. Maçın değerlendirilmesi yapılırken, yıldız oyunculara olan tepki tamamen gün yüzüne çıktı.



Osmanlıspor, Konyaspor ve Galatasaray maçlarında sadece bir golün atılması en büyük eleştiri konusuydu.


Milliyet'in haberine göre; Fenerbahçeli oyuncuların, “Bu golleri Uygar kaçırsa neyse. Genç deriz, tecrübesiz deriz. Ama kimler kaçırıyor. O topu içeri atmayı beceremiyoruz. Yıldızlar topluluğuyuz diyoruz ama bunu sahada gösteremiyoruz. Sahada o kadar emek harcıyoruz, sonucunu alamıyoruz. Yazık çok yazık” diyerek başta Van Persie olmak üzere, Nani, Diego ve Fernandao'yu hedef aldığı öğrenildi.



Bu arada özellikle son haftalarda başarısız bir görüntü çizen ve eleştirilen Luis Nani'nin de yakın çevresine takım içindeki huzursuzluktan dem vurduğu ifade edildi.





'Anlamadığım durumlar var'


Hem saha sonuçları hem de sürekli istenmeyen gelişmelerin yaşanmasının Portekizli oyuncuyu yıprattığı kaydedildi. Tecrübeli oyuncunun yakın çevresine, yerli oyuncuların kendilerine tavır aldığını ileri sürdüğü, “Ben buraya başarı yaşamak için geldim, bu kesin. Ama anlamadığım durumlar var. Sahada yeteri kadar pas alamıyorum. Bana karşı bir tepki söz konusunu ama nedenini çözemedim. Sportif direktör Terraneo'nun bir anda ayrılması da bizi şaşırttı” dediği belirtildi.



EURO 2016'dan sonra her şeyin olabileceğini kaydeden Nani'nin, “Eğer iyi bir fırsat gelirse gitmeyi düşünebilirim. İngiltere her zaman oynamak istediğim bir yer. EURO 2016'yı atlattıktan sonra durumum netleşir” düşüncelerini de paylaştığı kaydedildi.






#Luis Nani
#fenerbahçe
#ayrılık
8 yıl önce