|

Fenerbahçe'de sola yeni aday

Bu sezon yaşanan hayal kırıklığı nedeniyle önümüzdeki sezon daha kaliteli bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe, sol bek mevki için Atalanta forması giyen Arkadiusz Reca’yı gündemine aldı. Sarı-lacivertliler, 23 yaşındaki Polonyalı oyuncuyu kiralamak istiyor.

10:07 - 6/04/2019 Saturday
Güncelleme: 10:29 - 6/04/2019 Saturday
Yeni Şafak
Arkadiusz Reca Polonya Milli Takımı formasıyla 4 maça çıktı.
Arkadiusz Reca Polonya Milli Takımı formasıyla 4 maça çıktı.

Gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalara şimdiden başlayan Fenerbahçe, sol beke takviye yapacak. Sarı-lacivertli yönetimin hedefinde İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Atalanta forması giyen Polonyalı sol bek Arkadiusz Reca var.

Fenerbahçe, Polonya Milli Takımı forması da giyen 23 yaşındaki sol beki kiralık olarak kadroya katmak istiyor. İtalyan ekibinde fazla forma şansı bulamayan Polonyalı sol bek de Atalanta’da mutsuz ve oynayabileceği bir takıma gitmek istiyor.

  • İtalyan kulübüyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Reca, sol bekin yanı sıra sol kanat ve orta sahanın solunda da forma giyebiliyor. Polonyalı futbolcu savunmanın yanı sıra ileri çıkışlarıyla da bir hayli etkili oluyor. Fenerbahçe teknik heyeti de istediği oyun tarzına da uyan 23 yaşındaki savunma oyuncusunu yeni sezonda kadrosunda görmek istiyor.

#Fenerbahçe
5 years ago