|

Fenerbahçe'de tarih yazmak istiyorum

F.Bahçe’nin kendisi için bir fırsat olduğunu belirten Brezilyalı Jailson, başarılı olmak istediğini söyledi. Beklentilerin karşılığını maksimum vermek istediğini kaydeden Benzia ise “Türkiye’de çok coşkulu taraftarlar var ve ben de bu tadı almak için sabırsızlanıyorum” diye konuştu. Kaleci Harun ise kendisine güvenini dile getirdi ve beklentilere en iyi şekilde karşılık vermek istediğini söyledi.

Ergün Balcı
04:00 - 14/09/2018 Cuma
Güncelleme: 04:57 - 14/09/2018 Cuma
Yeni Şafak
Harun Tekin, Jailson ve Yassine Benzia için dün imza töreni düzenledi.
Harun Tekin, Jailson ve Yassine Benzia için dün imza töreni düzenledi.

Fenerbahçe, yeni transferleri Harun Tekin, Jailson ve Yassine Benzia için dün imza töreni düzenledi. Fransa’nın Lille takımından satın alma opsiyonuyla kiralanan ofansif orta saha oyuncusu Benzia Fenerbahçe’ye transferinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Fenerbahçe çok büyük kulüp. Oynadığım mevki özel bir pozisyon. Bu bölgede Alex gibi oyuncular forma giydi. Beklentilerin karşılığını verebilmek için elimden geleni sahaya yansıtmaya çalışacağım” diye konuştu. Zinedine Zidane’ı örnek aldığını aktaran Cezayirli oyuncu, “Üretici paslar atmayı ve son pasları vermeyi seven bir oyuncuyum. Farklı pozisyonlarda oynama şansı elde ettim. En keyif aldığım ve sevdiğim pozisyon, forvetin arkasında olduğum mevki. Goller atmayı ve gol pasları vermeyi seviyorum” dedi. Türkiye’deki futbol atmosferine değinen 24 yaşındaki oyuncu, “Çok ateşli ve tutkulu taraftarlar var. Bu tadı alabilmek için sabırsızlanıyorum” diye konuştu. Brezilya’nın Gremio takımından kadroya katılan defansif orta saha oyuncusu Jailson ise Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpten teklif almanın kendisi için fırsat olduğunu belirterek, “Brezilya dışında forma giymek rüyamdı. Kapıma da böyle bir fırsat geldi. Çok büyük bir kulüpten teklif aldım. Daha önce burada oynamış Brezilyalı önemli futbolcular vardı. Josef ve Giuliano ile konuştum. Fenerbahçe ile ilgili çok iyi görüşler bildirdiler. Böyle bir fırsat geldi ve bunu değerlendirdim. Burada tarih yazmak istiyorum. Artık çalışma ve başlangıcı yapma zamanı” ifadelerini kullandı. Bursaspor’dan transfer edilen milli file bekçisi Harun Tekin ise “Buraya geldiğim için çok mutluyum. Herkesin hayali olan bir kulübe, çok büyük bir camiaya geldim” dedi. Fenerbahçe’de daha önce çok önemli Türk kalecilerin forma giydiğini hatırlatan Harun, “Ben de kendimi şanslı hissediyorum. Volkan ağabey ile daha önce milli takımda beraber çalıştım. Saha içinde ve dışında ağabey-kardeş ilişkimiz var. Burada da devam ediyor. Beklentileri biliyorum ve buna karşılık vermek için çok çalışacağım” şeklinde konuştu.


Cocu inancını kaybetmedi

Süper Lig’de ilk 4 haftada 1 galibiyet 3 yenilgiyle kulüp tarihinin en kötü başlangıcına imza atan Fenerbahçe’de teknik direktör Phillip Cocu inancını koruyor. Daha iyi işler yapmak istediğini belirten Hollandalı teknik adam, önemli olanın ligin sonunda mutlu sona ulaşmak olduğunu kaydetti. “Her başlangıç zordur ama sonunda mutlu olmak önemlidir” diyen Cocu, “Türkiye ligi sert ve zorlu bir lig. Avrupa’daki en önemli liglerden biri. Fiziksel anlamda güçlü futbolculara sahip bir lig. Avrupa’daki seviyesi oldukça yüksek. Benim için çok şaşırtıcı olmadı ki gelmeden önce de bilgi sahibiydim. Daha iyi işler yapmak istiyorum” ifadelerini kullandı. Fenerbahçe Teknik Direktörü, ligde Konyaspor ve Avrupa Ligi’nde Dinamo Zagreb maçlarını kazanmaları halinde herşeyin yoluna gireceğini de söyledi.

#Fenerbahçe
#Şampiyonluk
6 yıl önce