|

Fenerbahçe'den 3 gollü yeni başlangıç

Fenerbahçe, Az Alkmaar ile oynadığı hazırlık maçını 3-2 kazandı. Sarı lacivertlilerin gollerini İsmail Köybaşı, Mehmet Ekici ve Frey attı. Teknik direktör Ersun Yanal, maçta bütün oyuncularını değiştirirken sadece Nabil Dirar'ı 90 dakika sahada tuttu. Faslı futbolcu mücadelede 1 asist yaptı.

Yeni Şafak
20:56 - 11/01/2019 Cuma
Güncelleme: 21:08 - 11/01/2019 Cuma
IHA
Fenerbahçe, Antalya'daki ilk hazırlık maçında Az Alkmaar'ı 3-2 yendi.
Fenerbahçe, Antalya'daki ilk hazırlık maçında Az Alkmaar'ı 3-2 yendi.

Devre arası hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdüren Fenerbahçe, Hollanda ekibi Az Alkmaar ile hazırlık maçı oynadı.

Müsabakanın 6. dakikasında sağ kanatta topla buluşan Dirar’ın ceza sahası içine ortasında arka direkte topla buluşan İsmail meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. İlk yarı 1-0 Fenerbahçe üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda arkaya atılan topla buluşan Seuntjens 51. dakikada topu ağlara gönderdi. 54. dakikada sağ tarafta topu kontrol eden Mehmet Ekici plase vuruşla topu ağlara gönderdi ve skor 2-1 üstünlüğe taşıdı. 74. dakikada tekrar sahneye Seuntjen çıktı ve savunmanın hatasında topu ağlara gönderdi. Müsabakanın 84. dakikasında sol kanatta Hasan Ali’nin ceza sahası içine ortasında topla buluşan Frey meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve müsabaka Fenerbahçe’nin 3-2’lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Volkan Demirel 139 gün sonra sahada

Fenerbahçe ile Az Alkmaar arasında oynanan hazırlık maçında Volkan Demirel, 139 gün sonra sahalara döndü. Fenerbahçe tarafından kadro dışı bırakılan ve geçtiğimiz haftalarda affedilen Volkan Demirel, sarı-lacivertlilerin Az Alkmaar ile oynadığı hazırlık maçında formayı giydi.

Fenerbahçe-Az Alkmaar maçının golleri;


-


-


#Fenerbahçe
#Az Alkmaar
5 yıl önce