|

Fenerbahçe'den Arbeloa bombası

Real Madrid ile yolları ayıran Alvaro Arbeloa’nın menajeri Fenerbahçe ile görüştü. Tecrübeli yıldız ile ilk yapılan görüşmenin olumlu geçtiği belirlendi. Bonservisi elinde olan Arbeloa’nın Şampiyonlar Ligi’ne katılacak olması nedeniyle Fenerbahçe’ye sıcak baktığı bildirildi. Arbeloa’yı Panathinaikos da istiyor.

Yeni Şafak
09:42 - 1/06/2016 Çarşamba
Güncelleme: 10:19 - 1/06/2016 Çarşamba
Diğer
Fenerbahçe'de hedef Arbeloa
Fenerbahçe'de hedef Arbeloa

Gökhan Gönül'le sözleşme yenilemeyen Fenerbahçe'de sağ bek arayışları hızla devam ederken gündeme sürpriz bir isim geldi.



Sarı-Lacivertli yöneticilerle temas kuran Arbeloa'nın menajeri Şampiyonlar Ligi'ne katılacak olması nedeniyle İspanyol oyuncunun Sarı-Lacivertli formayı giymeye sıcak baktığını iletti. İlk yapılan görüşmenin olumlu geçtiği bildirildi. 7 yıllık Real Madrid macerasını sonlandıran ve İspanyol kulübüne veda eden Arbeloa'yı Panathinaikos'un da istediği bildirildi.



Takvim'in haberine göre, UEFA ile yapılan anlaşma nedeniyle bonservisi elinde olan oyuncularla görüşen Fenerbahçe'nin Arbeloa'ya sıcak baktığı ifade edildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın önümüzdeki günlerde İspanyol oyuncunun menajeri ile bir kez daha görüşeceği ifade edildi. Real Madrid ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan tecrübeli sağ bekin durumunun gelecek hafta yapılacak görüşmeden sonra netlik kazanacağı ifade edildi.



Çin'den de teklif aldı ama gitmek istemiyor

Bonservis ücreti olmayan Arbeloa' nın yıllık 3 milyon Euro'ya Sarı-Lacivertli formayı giyebileceği öğrenildi. Çin'in Shangai Shenhua takımının da transfer listesinde yer alan Arbeloa'nın Avrupa Kupaları'nda mücadele etmek istediği için uzakdoğuya gitmeye sıcak bakmadığı belirlendi.



Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın gelecek hafta İspanyol oyuncunun menajeri ile İstanbul'da bir kez daha bir araya geleceği, Arbeloa'nın da İstanbul'a gelebileceği öğrenildi.








#Alvaro Arbeloa
#Fenerbahçe
8 yıl önce