|

Fenerbahçe'den ses getiren Lucas Lima hamlesi

Fenerbahçe, Inter'den Gabriel Barbosa için kiralama teklifi sunarken sürpriz bir isim için de Brezilya'ya çıkarma yapıyor. Güney Amerika basınında çıkan haberlere göre sarı lacivertlilerin hedefi, Barcelona'nın da gündeminde olan Lucas Lima.

Yeni Şafak
18:21 - 20/07/2017 Perşembe
Güncelleme: 18:40 - 20/07/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Lucas Lima'nın adı daha önce Fenerbahçe dahil olmak üzere İngiltere'den Çin'e birçok kulüp ile anılmış, ancak  Santos, futbolcuya gelen hiçbir teklifi kabul etmemişti.
Lucas Lima'nın adı daha önce Fenerbahçe dahil olmak üzere İngiltere'den Çin'e birçok kulüp ile anılmış, ancak Santos, futbolcuya gelen hiçbir teklifi kabul etmemişti.

Hazırlık maçlarında eksiklerini gören Fenerbahçe, transferde atağa kalktı. Inter'den Brezilyalı golcü Gabriel Barbosa'yı kiralık olarak isteyen sarı lacivertliler şimdi de Santos'la sözleşmesi sona erecek olan Lucas Lima'yı transfer etmek için Brezilya'ya gidiyor.

Globo Esporte'nin haberine göre; Oyuncunun transferi için Brezilya'ya gidecek idareciler Barcelona'nın gündeminde yer alan Lucas Lİma'yı kadroya katmanın planlarını yapıyor. Santos'un Lima'dan para kazanmak istediği aktarılırken Fenerbahçe'nin de Brezilya kulübüne iyi bir proje sunmasının beklendiği ifade edildi.

  • Öte yandan Lucas Lima haberlerinin sosyal medyada yayılmasının ardından Fenerbahçeli taraftarlar Brezilyalı futbolcuya "Come to Fenerbahçe" mesajları attı. Lima'nın da bu mesajları beğenmesi dikkat çekti.


10 numara bölgesinde oynuyor
  • Forvet arkası pozisyonunda görev yapan Lucas Lima 4 sezondur Santos forması giyiyor. Lima bu sezon Santos'ta 26 maçta oynadı ve 2 gol, 8 asistli performans sergiledi. Brezilyalı futbolcu, Dünya Kupası Amerika Elemeleri'nde ise biri ilk 11 olmak üzere 7 maçta oynadı ve 1 gol attı.

https://www.youtube.com/embed/fekmlgVbOQY

#Fenerbahçe
#Inter
#Gabriel Barbosa
7 yıl önce