|

Fenerbahçe'ye İspanyol golcü

Kadrosuna forvet transferi yapmayı planlayan sarı-lacivertli ekibin listesinde Barcelona’da forma giyen Paco Alcacer var. Fenerbahçe, forvetin yanı sıra orta alanın her iki kanadında da forma giyebilen 24 yaşındaki İspanyol forveti kiralık olarak kadroya katmayı planlıyor.

Yeni Şafak
10:54 - 10/06/2018 dimanche
Güncelleme: 11:11 - 10/06/2018 dimanche
Yeni Şafak
Barcelona Alcacer'i 30 milyon euro bonservis bedeliyle Valencia'dan kadrosuna katmıştı.
Barcelona Alcacer'i 30 milyon euro bonservis bedeliyle Valencia'dan kadrosuna katmıştı.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli forvet mevkiine transfer yapmayı planlıyor. Listede Barcelona’nın kiralık ya da bonservisiyle göndermeyi planladığı İspanyol forvet Paco Alcacer ilk sırada yer alıyor.

Forvetin yanı sıra orta alanın her iki kanadında da forma giyebilen 24 yaşındaki İspanyol forvetin Barcelona ile 2021 yılına kadar sözleşmesi var. Sarı-lacivertliler oyuncuyu kiralık olarak kadroya katmayı planlıyor. Comolli, İspanyol forveti ikna etmek için önümüzdeki günlerde temasa geçecek. Golcü futbolcunun daha fazla forma giyerek kendini gösterebileceği bir takıma gitmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Tecrübeli golcü Soldado’nun da Fenerbahçe’de forma giymesi ve verdiği olumlu referanslar genç golcüyü ikna edilmesinde önemli rol oynayacak.

Jonathan Bamba'ya sıkı markaj

Comolli’nin hedefinde Jonathan Bamba da var. Fransız futbol adamı St.Etienne ile sözleşmesi sona eren 23 yaşındaki oyuncuyu ikna etmek için sıkı markaj uyguluyor. Asıl mevkii sağ kanat olan ancak hücum bölgesinin her bölgesinde oynayabilen genç oyuncu için F.Bahçe elini çabuk tutmak istiyor. Comolli Bamba ile bizzat görüşerek genç oyuncuyu ikna edecek.

  • Bamba bu sezon forma giydiği 34 lig maçında 7 gol atıp 10 da asist yapma başarısı gösterdi.

Sol beke Adama Mbengue

Geçen sezonun maç görüntülerini izleyen Fenerbahçe sportif direktörü Comolli, sol beke transfer yapma kararı aldı. Sol bek için Ligue 1’de SM Caen forması giyen 24 yaşındaki Senegalli Adama Mbengue ismi ön plana çıktı.

Kulübüyle 2021 yılına kadar sözleşmesi olan genç sol bek için sarı-lacivertliler Fransız kulübünün kapısını çalacak. Genç oyuncu aynı zamanda Senegal Milli Takımı forması da giyiyor.

#Fenerbahçe
#Paco Alcacer
il y a 6 ans