|

Fenerbahçe'yi kim çalıştırıyor?

Vitor Pereira ile yolların ayrılması kararına rağmen Portekizli teknik adamın antrenmanlara çıkması kafaları karıştırmıştı. Taraflar arasındaki anlaşma şartlarının sonuçlanması sonrasında görevi bırakacağı belirtilen Pereira'nın antrenmanlarda arka planda kalmasının nedeninin de bu olduğu öğrenildi. Sarı lacivertlilerde takımdan sorumlu kişinin kim olduğu da ortaya çıktı.

Yeni Şafak
10:32 - 12/08/2016 Cuma
Güncelleme: 07:53 - 12/08/2016 Cuma
Yeni Şafak
Vitor Pereira'nın gönderilme kararı sonrasında takımı kimin çalıştırdığı merak konusu oldu. Pereira antrenmanlara çıksa da takım başka bir ismin sorumluğunda.
Vitor Pereira'nın gönderilme kararı sonrasında takımı kimin çalıştırdığı merak konusu oldu. Pereira antrenmanlara çıksa da takım başka bir ismin sorumluğunda.

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'ın gönderilme kararının ardından antrenmanlara çıkmaya devam eden Pereira'nın kulüple avukatları arasındaki görüşmelerin tamamlanmasını beklediği aktarıldı. Bu süre içerisinde takımın başında kalmayı sürdüren Portekizli teknik adam arka planda yer alıyor.



Antrenman fotoğraflarında da açıkça görülen bu durumun ardından ise 'takımı kim çalıştırıyor?' soruları sorulmaya başlandı. Fenerbahçe'de bu sorumluluk şu anda takımın kondisyoneri Fatih Yıldız tarafından yürütülüyor. Alınan bilgilere göre Yıldız'ın Pereira'nın gidişinden sonra da takımda kalması bekleniyor.



  • 36 yaşındaki kondisyoner, Fenerbahçe'den önce A Milli Takım ile Galatasaray'da görev yaptı. İsmail Kartal'ın talebiyle Fenerbahçe'nin teknik heyetine katıldı. Vitor Pereira ve ekibi geldikten sonra da yönetim, Fatih Yıldız'ın görevine devam etmesini sağladı. Alanında Türkiye'nin en iyilerinden biri olan Yıldız, futbolcular tarafından da çok seviliyor. Başarılı kondisyoner, yeni gelecek teknik direktörle birlikte Fenerbahçe'deki görevine devam edecek.







Pereira ve ekibine tazminat ödenecek mi?



#Vitor Pereira
#Fenerbahçe
#Fatih Yıldız
8 yıl önce