|

Fenerbaheçe'den açıklama: Ne gerekirse yapmaya hazırız

Fenerbahçe Başkan Yardımcısı Semih Özsoy, TRT Spor'da katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin soruları cevapladı. Özsoy, Cocu'nun takımdan gönderileceği yönünde çıkan haberlere 'Ne gerekiyorsa yaparız' şeklinde yanıtladı.

Yeni Şafak
20:36 - 21/09/2018 Cuma
Güncelleme: 21:18 - 21/09/2018 Cuma
Yeni Şafak
Dinamo Zagreb mağlubiyeti sonrası Cocu objektiflere böyle yansıdı.
Dinamo Zagreb mağlubiyeti sonrası Cocu objektiflere böyle yansıdı.

Fenerbahçe Başkan Yardımcısı Semih Özsoy, dün alınan 4-1'lik Dinamo Zagreb mağlubiyeti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Philip Cocu'nun takımdan gönderilmesiyle ilgili sorulan soruya 'Kötü bir sonu sonrası hemen müdahale yapmak doğru değil' diyen Özsoy, 'Görevimizin başındayız, ne gerekiyorsa yaparız' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkan Yardımcısı Semih Özsoy'un açıklamaları:
'Ne gerekiyorsa yaparız'
  • Acil alınacak bir karar yok, radikal kararlar gerekirse alınır. Kötü bir sonuç sonrasında hemen müdahale yapmak doğru değil. Görevimizin başındayız, ne gerekirse yaparız.
'Oynanan futbol tatmin etmiyor'

  • 5 maçta verilen resim, hazırlık maçlardaki görüntü de dahil, bir devamlılık olmadığı yönünde. Bunlar zaman içinde düzelecek. Uygulanmak istenenler için biraz daha süreye ihtiyacımız olduğunu tahmin edersiniz. Ama futbol kesinlikle tatmin etmiyor.
'Yanlışta ısrarcı olmayız'
  • Mukavelemiz var ama bir mecburiyetimiz yok, esas olan Fenerbahçe'dir, vazgeçilmez olan Fenerbahçe'dir. Hatamızda inatlaşmayız, buradan dönmekte fayda var deriz. Aman basın ne der, kamuoyu ne der demeyiz, bunun bir örneği de Fabian. Sakat olduğu için ülkesine gönderildi. Yanlış olduğunu düşünürsek, ısrarcı olmayız.

#Semih Özsoy
#Fenerbahçe
#Cocu
5 yıl önce
default-profile-img