|

Fikret Orman'dan 'Cenk Tosun' yorumu

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Cenk Tosun'un 12.5 milyon pound veren Crystal Palace'a gidememe sebebine açıklık getirdi.

Yeni Şafak
11:44 - 2/09/2017 Saturday
Güncelleme: 12:45 - 2/09/2017 Saturday
Diğer
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman son günlerde merak edilen konulara açıklık getirdi.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman son günlerde merak edilen konulara açıklık getirdi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Crystal Palace'a transferi son dakikada yatan Cenk Tosun ve Sttugart'a transfer olan Andreas Beck'le ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Milliyet'te yer alan habere göre Başkan Orman, konuyla ilgili şunları söyledi:

"Bedelini ödemek zorunda"
  • Transferin son günlerinde böyle bir teklifle gelen hangi takım olursa olsun, bu isteğinin bedelini ödemek zorunda. Elbette bonservis bedelinin hepsini en kısa zamanda tahsil etmek isterim. Cenk Tosun gider gitmez en kısa zamanda yeni bir golcü almamız gerekecekti. Ve bu transfere de ciddi bir para harcamamız söz konusuydu. Dışarıdan konuşmak kolay ama gelin bir de bana sorun yaşananları. Bazı maddi dengeleri korumak zorundayız.

"Medel'i
bildiremeyebilirdik"
  • Beck benim çok sevdiğim bir oyuncuydu. Beşiktaş’ta ayrılıklar böyle olur. Ona kapılarımız her zaman açık. Bu transfer sayesinde Medel'i Şampiyonlar Ligi listesine yazabildik. Onun sayesinde kasamıza 2.5 milyon euro girdi. Kriterler gereği Medel'i bildiremeyebilirdik. Hiç kimse bunları sormuyor. 'Başkan onu al bunu al' diyorlar ama bir de bu işin ekonomik ve UEFA kriterleri bölümü var.

#Beşiktaş
#Fikret Orman
7 years ago