|

Fikret Orman'dan Kagawa açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Borussia Dortmund forması giyen Kagawa'yı istediklerini ancak oyuncunun Almanya'dan ayrılmak istememesi nedeniyle transferin gerçekleşmediğini açıkladı.

Yeni Şafak
11:12 - 14/09/2018 Cuma
Güncelleme: 13:53 - 14/09/2018 Cuma
Yeni Şafak
Fikret Orman sponsorluk anlaşması için düzenlenen imza töreninde konuştu.
Fikret Orman sponsorluk anlaşması için düzenlenen imza töreninde konuştu.

Beşiktaş, Japon medya kuruluşu Mainichi ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Siyah-beyazlı kulübün Başkanı Fikret Orman'ın da katılımıyla düzenlenen imza töreninde öne çıkanlar şöyle;

Fikret Orman: Japonya'daki temsilcimiz olacaklar

  • "Globalleşme hedeflerimiz sürüyor. Come to Beşiktaş ile başladık daha sonra Rumi'nin güzel sözü ile bu işi sürdürdük. Şimdi güçlü uluslararası ortaklıklar gerekiyor. Burada iş ortaklığı imzası için bir araya geldik. Asya'nın en önemli pazarlarından bir tanesi de Japonya'dır. Bununla beraber iki ulusu birbirine yakıştıran çok önemli olaylar var. Tüm bu sebeplerden dolayı Japon'ya en önemli pazarlarımızdan bir tanesi. Mainichi, dev bir medya kuruluşu. Spora, sanata çok önem veriyorlar. Spor merkezli bir dijital yatırım oluşturuyorlar. İlk işlerini de bizimle yapacaklar. Amacımız Mainichi ve Japon kültürünü Türkiye'ye tanıtırken, Beşiktaş'ı da Japonya'ya tanıtabilmek. Mainichi grubu bizim Japonya'daki temsilcimiz olacak. Takımımızı Japonya'ya götüreceğiz. İnşallah bu yaz, önümüzdeki sene bunu yapmak istiyoruz. Birlikte ticari gelir yaratacağımız projeler üreteceğiz. Bu işi dünyaya yapacağız."

"Kagawa Almanya'dan ayrılmak istemedi"
  • "Mainichi ile sadece futbol konusunda anlaşma yapmıyoruz. Basketbol ve voleybol ile ilgili de çalışmalarımız olacak. Birlikte turnuvalar yapılacak, oyuncu takasları olacak. Kagawa ile ilgilendik bu sene. Oyuncu Almanya'dan ayrılmak istemedi. Biz temas ettik transferi için, düşündüğümüz bir isimdi. Oyuncu Almanya'yı terk etmek istemedi o yüzden olmadı bu transfer. Zaman içerisinde Japon oyuncuları görmek isteriz takımlarımızda."

Mainchi Yönetim Kurulu Başkanı: Başarıları dikkatimizi çekti
  • "Beşiktaş'ın başarıları dikkatimizi çekti, onları bilindik hale getirmek istiyoruz. Medya şirketiyiz, medya anlaşmalarımız var. Biz medya olarak gençlerin Beşiktaş'a ilgi duyması ve onların Beşiktaş'ta oynama isteği yaratmasını istiyoruz. Japonya'da futbol gelişiyor."

#Fikret Orman
#Beşiktaş
6 yıl önce