
Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, Lens'in pazartesi günü takıma katılacağını açıkladı.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, beIN SPORTS'un konuğu oldu. Orman burada yaptığı açıklamada Jeremain Lens'in pazartesi günü takıma katılacağını açıkladı.
Orman'ın açıklamalarından satır başları;
Lens, istediğimiz bir oyuncuydu. O da Beşiktaş'a gelmeyi çok istedi. Gelmek için alacaklarından feragat etti.
Trabzonspor, şampiyonluk adaylarından biri. Başakşehir de çok iyi bir takım. Abdullah Hoca, çok iyi işler yapıyor.
Avrupa'da oyunculara 180 milyon euro veriliyor. Bu oyuncular Türkiye'de olsa almak için en fazla 20 milyon euro verirler.
Cengiz Ünder, 15 milyon euro'ya gitti, 50 milyon euro'ya satılabilir. Ligimizin, izlenebilir ve rekabetçi bir lig olması lazım.
Beşiktaş'ın bütün oyuncuları star. Negredo, Pepe, Quaresma, Adriano, Caner, Talisca, Cenk... Hepsi bizim oyuncularımız.
Bıktı millet Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray'dan. Rekabet olması lazım. Başakşehir, Trabzon renk veriyor. Bunların sayısı artmalı.






