|

Fikret Orman'ın çılgın transfer planı

Beşiktaş'ın Gary Medel'e imza attırmasının ardından defans transferinin tamamlandığı ifade edilmişti. Ancak edilen bilgilere göre siyah beyazlılar çok sürpriz bir transferi daha sonuçlandırmak üzere.

Yeni Şafak
16:04 - 13/08/2017 Pazar
Güncelleme: 16:32 - 13/08/2017 Pazar
Yeni Şafak
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Şilili Gary Medel'in transferinin ardından şimdi de Hırvat Vida'nın transferini bitirmeye çalışıyor.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Şilili Gary Medel'in transferinin ardından şimdi de Hırvat Vida'nın transferini bitirmeye çalışıyor.

Beşiktaş'ın Inter'den Gary Medel'i transfer etmesi sonrasında defans transferinin tamamlandığı düşünülmüştü. Ancak durumun böyle olmadığı anlaşıldı.

Siyah beyazlıların başkanı Fikret Orman, Aralık ayında sözleşmesi sona erecek olan Dinamo Kiev forması giyen Domagoj Vida'yı kadrosuna katmak için görüşmelerde bulunuyor.

Kulübünün sözleşme uzatma teklifini geri çeviren Hırvat futbolcunun serbest kalacak olması sebebiyle Ukrayna kulübü gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı. Siyah beyazlı kulüp de bunu fırsata döndürerek Vida'yı değerinin çok altında bir rakama almaya çalışıyor.

Siyah beyazlılar Dinamo Kiev'in transfer için zorluk çıkarması durumunda oyuncuyu devre arasında bedelsiz olarak kadrosuna katmayı planlıyor.

  • Beşiktaş teknik heyeti de Vida'nın transfer olması durumunda Gary Medel'i Atiba'nın yerinde oynatmayı düşünüyor. Böylelikle Kanadalı futbolcu da bölgesinde alternatifsiz kalmamış olacak.

https://www.youtube.com/embed/mpW_V3fvzkE

#Beşiktaş
#Fikret Orman
#Gary Medel
7 yıl önce
default-profile-img