|

Fırtına’da hareketli hafta

Transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor, Edin Visca ve Yusuf Erdoğan için temaslara başladı. Bosnalı oyuncu için Başakşehir’e 2 futbolcu ve 2.5 milyon Euro teklif eden bordo-mavililer, gelecek cevaba göre Kasımpaşa’nın yıldızına yönelecek.

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 18/01/2021 Pazartesi
Güncelleme: 19:06 - 17/01/2021 Pazar
Yeni Şafak
Edin Visca
Edin Visca

Süper Lig’de zirveden uzaklaşmak istemeyen Trabzonspor’da gündemin birinci maddesi transfer. Devre arası transfer dönemine Gençlerbirliği’nden Berat Ayberk Özdemir’i renklerine bağlayarak başlayan bordo-mavililer, prensip anlaşmasına vardığı bir diğer oyuncu Enzo Perez ile orta alandaki sorunu gidermeyi planlıyor. Hücum bölgesine yönelik görüşmelerini de devam ettiren Trabzonspor yönetiminin hedefinde Başakşehir’de forma giyen ve bir çok kulübün listesinde bulunan Edin Visca var. Bosnalı oyuncu için kulübüyle bir görüşme gerçekleştiren bordo-mavililer, yaptıkları ilk teklifte 2 oyuncu ve 2.5 milyon Euro önerdi. Karadeniz temsilcisi, Başakşehir’den gelecek cevabı beklerken, bir diğer İstanbul takımı Kasımpaşa ile de Yusuf Erdoğan için görüşmelere başladı. Visca konusunda olumsuz bir cevap alınması halinde eski oyuncuları Yusuf’un kadroya katılması bekleniyor.

Trabzonspor Teknik Direktör üAbdullah Avcı da, transfer çalışmalarına yönelik olarak, “Trabzonspor nereye gidecekse kaliteyi yükseltmesi gerekiyor. Trabzonspor’a uygun maliyet ve kalitede oyuncular üzerinde çalışıyoruz. Özellikle 2-3 oyuncu için çalışmalarımız sürüyor” dedi.


Tek kale tek puan

Trabzonspor, deplasmanda konuk olduğu Antalyaspor’la 1-1 berabere kalınca yerel gazeteler sayfalarında, sıkıntılara değindi. Karadeniz Gazetesi, “Bu yeteneksizleri getirenler, sizi yürekten alkışlıyoruz”, Günebakış Gazetesi, “Bu golcülerle puana da şükür”, Kuzey Ekspres Gazetesi, “Tek kale tek puan; Maç boyunca tek kale oynayan bordo-mavililer, Ekuban’ın ayağından penaltıdan yararlanamadı. Rakip takım nadir atakların birinde Amilton ile öne geçti. Fırtına’nın baskısı ancak uzatmalarda sonuç verdi, Afobe’nin golü 1 puan getirdi”, Taka Gazetesi ise, “Giderayak ipten aldı” başlıklarını kullandı.

#Trabzonspor
#Transfer
#Edin Visca
3 yıl önce