|

Forvet harekatı başladı

Forvetini takviye etmek isteyen F.Bahçe yönetimi, Milan'dan Bacca ve Roma'dan Doumbia için bugün İtalya'ya uçacak. Önceliği Milan'ın Kolombiyalı golcüsüne veren sarı-lacivertliler, olumsuz bir sonuçta Roma'nın Fildişili forvetini bitirecek.

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/06/2017 Salı
Güncelleme: 02:42 - 27/06/2017 Salı
Yeni Şafak
Carlos Bacca
Carlos Bacca

Yeni sezon öncesi Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena ve Nabil Dirar'ı kadrosuna katan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kesmek bilmiyor. Sarı-lacivertli yönetimin öncelikli hedefi takımın gol yollarında yaşadığı sıkıntıyı çözmek. Fenerbahçeli yöneticilerin, bugün İtalya'ya hareket ederek Milan'dan Carlos Bacca ve Roma'dan Seydou Doumbia için kulüpleriyle masaya oturacağı öğrenildi. İki isim arasından öne çıkan futbolcunun ise Milan'ın 30 yaşındaki forveti Bacca olduğu kaydedildi. Fenerbahçe yöneticileri, Kolombiyalı golcüyü kiralamak için Milan’ı ikna etmeye çalışacak. Sarı-lacivertlilerin, ayrıca Bacca’nın menajeriyle de bir araya geleceği öğrenildi. Fenerbahçe, Bacca için Milan kulübüne 2.5 milyon Euro kiralama ücreti önerdi. Kolombiyalı golcünün, teknik direktör Aykut Kocaman'ın da ilk tercihi olduğu belirtildi. Başkan Aziz Yıldırım’ın da Bacca'nın maliyetinin bir hayli yüksek olmasına rağmen ekonomik şartların zorlanması kararını aldığı da öğrenildi.

DOUMBİA İLE PÜRÜZLER KALDI

Sarı-lacivertlilerin forvet listesinde ikinci sırada yer alan isimse Roma'da forma giyen ve kulübüyle 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Seydou Doumbia öne çıkıyor. Önceliğini Bacca'ya veren Fenerbahçeli yöneticiler, Kolombiyalı oyuncunun transferinde olumlu bir sonuç alamazsa Roma'nın Fildişi Sahilli oyuncusuna imza attırmayı planlıyor. Sarı-lacivertlilerin, geçen sezonu Basel'de kiralık olarak geçiren oyuncu için prensipte anlaştığı ifade edilirken, yapılacak son görüşmede Doumbia ve menajeri Christophe Payot ile aradaki son pürüzlerin giderilmeye çalışılacağı öğrenildi. 29 yaşındaki Doumbia, geçen sezon İsviçre ekibi Basel'le çıktığı 34 resmi maçta 21 gol atarken, 2 de asist yaptı. Yönetimin, iki oyuncudan biri için olumlu sonuç almadan Türkiye'ye geri dönmeyi planlamadıkları da ifade edildi.

#Fenerbahçe
#Seydou Doumbia
7 yıl önce