|

'Futbol küme düşmüştür'

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında evinde Akhisar Belediyespor ile 3-3 berabere kalan Eskişehirspor'da Teknik Direktör Samet Aybaba, “Futbol küme düşmüştür” dedi.

Yeni Şafak
16:48 - 13/03/2016 Pazar
Güncelleme: 14:54 - 13/03/2016 Pazar
IHA

Akhisar Belediyespor ile 3-3 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, kalan maçlarda mücadelelerine devam edeceklerini söyledi.



Karşılaşma sırasında yaşanan bir pozisyonla ilgili Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan'a “Ya kahraman olacaksın ya da 1 puanın sahibi” dediğini anlatan Aybaba, “O bir puanı tercih etti. Futbol küme düşmüştür. Biz yine mücadelemize devam edeceğiz. Ama Türk futbolu gerçekten insanların kendilerine saygısıyla, sevgisiyle saha içi disiplini, ahlakı farklı görüşleriyle bir oyun olmaktan çıktı. Sadece menfaate dayalı bir oyun şekline döndü. El birliği ile bütün futbol içindeki unsurlar futbolu küme düşürmüştür. Biz mücadelemize devam edeceğiz. Taraftarımız normal olarak oyuncularımıza serzenişte bulunuyor. Futbol ile ilgili artık hiçbir şey konuşmak istemiyorum” dedi.






#samet aybaba
#Akhisar Belediyespor
#Eskişehirspor
8 yıl önce