|

Galatasaray için Abdullah Avcı iddiası

Galatasaray'da Karabükspor karşısında alınan mağlubiyetin ardından Riekerink'le yolların ayrılacağı haberleri gündemdeki yerini koruyor. Konuyla ilgili katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulunan spor yazarı Fuat Akdağ, sarı kırmızılıların yerli teknik adam arayışında olduğunu ifade etti.

Yeni Şafak
11:25 - 25/01/2017 Çarşamba
Güncelleme: 11:47 - 25/01/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı'nın sezon sonunda Galatasaray'ın başına geçebileceği konuşuluyor.
Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı'nın sezon sonunda Galatasaray'ın başına geçebileceği konuşuluyor.

Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink'in takımdan ayrılacağı yönündeki iddialar üzerine Fuat Akdağ'dan da önemli bir açıklama geldi.



NTV Spor'da Mehmet Demirkol'la birlikte yaptıkları programda "Galatasaray'ın yerli hoca arayışında olduğunu duyuyoruz" diyen Akdağ'a Mehmet Demirkol'da 'Abdullah Avcı' imasında bulundu.



Demirkol, Galatasaray'ın Avcı ile ilgilenmesinin oldukça normal olduğunu ifade ederken bu durumun ancak sezon sonunda gerçekleşebileceğini aktardı.



Demirkol'un açıklamaları şöyle;

  • "Podolski'yi çalıştırmak için Sneijder'e ihtiyaç var. Sneijder'in ekürisi Podolski Sneijder olmadığında onun yerine oynuyor. Riekerink için yönetim ''bunu bulduk'' diyor. Kendi elemanına bunu söylersen, ben neler söylerim.
    Ünal Aysal bayağı ortaya çıktı ama dayanamaz çünkü o tadı aldı. Sneijder'i memnun edecek yerli antrenör kim olabilir? Abdullah Avcı'nın ismi geliyor. Şu anda olması imkansız ama sezon sonunda olabilir. Galatasaray'ı tanıyan biri olabilir"








#Galatasaray
#Abdullah Avcı
7 yıl önce