|

Galatasaray, Seferovic'in maliyetini açıkladı

Galatasaray, Benfica'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı forvet Haris Seferovic'in maliyetini KAP'a bildirdi.

Haber Merkezi
19:17 - 20/07/2022 Çarşamba
Güncelleme: 20:08 - 20/07/2022 Çarşamba
Yeni Şafak
Haris Seferovic
Haris Seferovic
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "
Profesyonel Futbolcu Haris Seferovic ve Kulübü Sport Lisboa E Benfica-Futebol, S.A.D. ile oyuncunun 2022-2023 sezonu için şarta bağlı satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 1.000.000 EUR tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir. Futbolcunun satın alma opsiyon bedeli 2.500.000 EUR'dur. Futbolcuya ise 2022-2023 sezonu için net 2.300.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir.
" cümlelerine yer verildi.
"Çok çılgınca bir geceydi"

Resmi açıklamalardan sonra kulüp televizyonuna duygu ve düşüncelerini aktaran Seferovic, Galatasaray'a geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Galatasaray gibi büyük bir kulübe geldiğim için de kendimi çok mutlu ve gururlu hissediyorum. İstanbul gibi harika bir şehirde yaşamakta çok sıkıntı çekeceğimi zannetmiyorum. Ailemle birlikte burada olduğum için çok mutluyum." ifadelerine yer verdi.

Atatürk Havalimanında sarı-kırmızılı taraftarların kendisi için düzenlediği karşılaşma töreniyle ilgili de konuşan Haris Seferovic, "Çok çılgınca bir geceydi. Daha önce Türkiye'de maç yaptım, stat tamamen dolu olmamasına rağmen harika bir atmosfer vardı. Stadın tamamen dolu olduğu zamanda neler olacağını tahmin bile edemiyorum. Çılgın taraftarımızı tüm sezon boyunca bizi desteklemeye bekliyorum. Galatasaray'ın nasıl büyük bir kulüp ve her zaman şampiyonluğa oynayan bir takım olduğunu herkes biliyor. Tabii ki şampiyonluğu kazanmaya çalışacağız." şeklinde görüş belirtti.

"Boşnak olduğum için Müslümanım"

Seferovic, kolundaki ay-yıldızlı dövmeye ilişkin ise, "Ben Boşnak olduğum için Müslümanım. İslam'ı simgeleyen bir sembol olduğu için de bu dövmeyi yaptırmak istedim. En sevdiğim dövmelerimden biri." ifadelerini kullandı.


#Galatasaray
#Haris Seferovic
#Benfica
2 yıl önce