|

Galatasaray yeni golcüsünü buldu

Golcü transferi için çalışmalarına hız veren Galatasaray'ın, Fildişili futbolcu Wilfried Bony’yi bonservissiz olarak kadrosuna katmak üzere olduğu belirtildi.

Yeni Şafak
12:31 - 17/01/2019 Perşembe
Güncelleme: 12:48 - 17/01/2019 Perşembe
DHA
Wilfried Bony, Manchester City'den Swansea'ya 13 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.
Wilfried Bony, Manchester City'den Swansea'ya 13 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.

Sarı-kırmızılı takım Alan'ın yanı sıra İngiltere Championship takımlarından Swansea'de forma giyen Wilfried Bony'yi katmak istediği ifade edildi.

Fildişili yıldızın transferini yürüten isimlerin Swansea City adına Türk menajerler Kerem Solmaz ve Andy Duncal olduğu, Galatasaray ile bağlantıları kuran ismin Hakan Solmaz, Swansea City cephesinde ise görüşmeleri yürüten kişinin Christopher Farnell olduğu belirtilirken kulüple yapılan görüşmelerde sona yaklaşıldı.

Transferin bonservis bedeli olmadan bitmeye yakın olduğu ifade edilirken, futbolcunun kulübünden aldığı yıllık ücretten daha azını Galatasaray için kabul ettiği de vurgulandı.

Swansea City'nin Bony'yi yüksek maaşından dolayı elden çıkarmaya planladığı belirtildi. İngiliz ekibinin 30 yaşındaki oyuncunun Galatasaray'a transferini kısa süre içerisinde açıklayacağı aktarıldı.

  • 2017-2018 sezonu başında Manchester City’den Swansea City’ye transfer olan Bony, takımıyla bir alt lige düşerken bu sezon Championship’te 7 maça çıktı ve 1 gol attı.



#Wilfred Bony
#Galatasaray
#Swansea
5 yıl önce