Galatasaray'da Garry Rodrigues çılgınlığı
20:40, 23/02/2018, CumaG: Güncelleme: 20:55, 23/02/2018, Cuma
Yeni Şafak

Garry Rodrigues.
Yeşil Burun Adaları Milli Takımı oyuncusu Garry Rodrigues, Galatasaray'daki performansıyla göz kamaştırıyor. Bursaspor maçının ilk yarısında 1 gol atan 1 de asist yapan futbolcu sosyal medyada gündem oldu.
Galatasaray'da son haftaların formda ismi Garry Rodrigues, Bursaspor maçına da damga vurdu. 27 yaşındaki futbolcu, mücadelenin ilk yarısını 1 gol, 1 asistle tamamlarken son 4 haftada 8 gole doğrudan etki etmiş oldu.
Sevilla, Lyon, Newcastle ve Fiorentina'nın scoutlarının Türk Telekom tribünlerinden takip ettiği futbolcu hakkında sosyal medyadan bir çok mesaj paylaşıldı.
İşte Rodrigues için yazılan mesajlardan bazıları;
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.