|

Galatasaray'da Younes Belhanda toplantısı

Galatasaray'ın Trabzonspor ile oynadığı maçta kırmızı kart gören Younes Belhanda'ya sarı kırmızılı yönetim tarafından ceza verilecek. Özellikle taraftarla yaşadığı ikili konuşmada yaşanan tatsız olaylar sebebiyle kadro dışı kalması da gündeme gelen oyuncu hakkında Fatih Terim'in de oyuncuyla özel bir toplantı yapacağı ifade edildi.

Yeni Şafak
19:33 - 2/09/2018 Pazar
Güncelleme: 21:59 - 2/09/2018 Pazar
Yeni Şafak
Younes Belhanda.
Younes Belhanda.

Galatasaray'ın yıldızı Younes Belhanda'nın Trabzonspor maçında gördüğü kırmızı kart sarı kırmızılı taraftarların tepkisini çekmişti. Teknik direktör Fatih Terim'in maç sonunda eleştirdiği oyuncunun havalimanında Galatasaraylı taraftarla yaşadığı tartışma ise bardağı taşıran son damla oldu.

Faslı futbolcunun özellikle havalimanında yaşanan olaydan sonra kadro dışı kalması gündeme gelirken yönetim ve teknik heyetin oyuncunun piyasasını düşürmemek ve tekrar kazanılmak istenmesi sebebiyle bu düşüncenin arkasında durmayacağı belirtildi.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in ilk aşamada görülen kırmızı kart sebebiyle Belhanda'ya para cezası verilmesini isteyeceği ve Faslı futbolcuyu yedek kulübesine çekeceği konuşuluyor.

  • Younes Belhanda, sarı-kırmızılı forma altında Süper Lig'de çıktığı 34 karşılaşmada 3 kırmızı, 7 sarı kart gördü. Ligde geçen sezon Fenerbahçe ve Antalyaspor müsabakalarında kırmızı kartla oyundan atılan Faslı futbolcu, bu sezon ise dördüncü haftadaki Trabzonspor maçında doğrudan kırmızı kart görerek takımını eksik bıraktı. Belhanda'ya ayrıca geçen sezon 6, bu sezon da bir kez sarı kart gösterildi.


#Galatasaray
#Younes Belhanda
#Trabzonspor
#Fatih Terim
6 yıl önce