|

Galatasaray'dan Asamoah hamlesi

Önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalara başlayan Galatasaray yönetimi, Juventus'un Ganalı orta saha oyuncusu Asamoah için girişimlerini hızlandırdı. Daha önce Juventus'la üç görüşme yapan sarı-kırmızılıların futbol direktörü Cenk Ergün, transferi bitirmek için İtalya'ya gidecek.

Yeni Şafak
11:46 - 21/04/2017 пятница
Güncelleme: 11:52 - 21/04/2017 пятница
Yeni Şafak
Ganalı futbolcunun Juventus'la 2017-2018 yılının sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.​
Ganalı futbolcunun Juventus'la 2017-2018 yılının sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.​

Gelecek sezon güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvayan Dursun Özbek yönetiminin, Juventus’un yıldız futbolcusu Kwadwo Asamoah için tam üç kez görüşme yaptığı ortaya çıktı.

Ünal Aysal'ın başkanlığı döneminde 2011 yılında da Galatasaray'ın gündemine gelen, ancak tercihini Juventus'tan yana kullanan Ganalı orta saha oyuncusunun, 2012 yılından bu yana forma giydiği Juventus'tan sezon sonu ayrılma planları yaptığı ifade edildi.

Daha önce Asamoah'ın menajeri ve kulübü ile üç kez görüşme yapan Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün, Ganalı futbolcu için önümüzdeki günlerde İtalya'ya gideceği ve transferin detaylarını konuşacağı öğrenildi.

Bu sezon 20 maç oynadı

28 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Asamoah, bu sezon 20 maçta Juventus forması giydi. Serie A'da 14 maça çıkan Ganalı futbolcu, siyah-beyazlı forma ile 3 Şampiyonlar Ligi, 3 de İtalya Kupası maçı oynadı. Bu maçlarda 2 asist yapan Asamoah, henüz golle tanışamadı.

Hollandalı De Jong ve Tolga Ciğerci'den istediği verimi alamayan Galatasaray yönetiminin, bu nedenle Ganalı futbolcuya yöneldiği öğrenildi.


#​Asamoah
#Galatasaray
7 лет назад