|

Galatasaray'dan Garcia atağı

Sarı-Kırmızılı takımda teknik direktör Mustafa Denizli'nin kredisi giderek tükenirken, yönetimin yeni hoca arayışlarına girdiği ve adaylar arasında Fransız teknik adam Rudi Garcia'nın olduğu iddia edildi.

Yeni Şafak
16:03 - 20/02/2016 Cumartesi
Güncelleme: 14:16 - 20/02/2016 Cumartesi
Diğer

Kulüpten sızan bilgilere göre, başkan Dursun Özbek'ten habersiz olarak harekete geçen yönetici Fatih İşbecer, daha önce de temas kurduğu Roma'nın eski teknik direktörü Rudi Garcia ile hafta başında tekrar bir araya geldiği ileri sürüldü.Görüşme olumlu geçerken, Garcia'nın yardımcısı Claude Fichaux, önceki gün gizlice İstanbul'a gelerek Galatasaray-Lazio maçını Türk Telekom Arena'da izledi. Fichaux bol bol not tuttuktan sonra Fransa'ya döndü.



Fotomaç'ın haberine göre, 46 yaşındaki Fransız çalıştırıcı Garcia'nın, Fichaux'un raporuna göre İşbecer'e yanıt vereceği kaydedildi. Takımın başına yabancı teknik adam getirilmesinden yana olan Fatih İşbecer, Garcia'nın yanı sıra Porto'nun eski hocası Julen Lopetegui ve Liverpool'un eski çalıştırıcısı Brendan Rodgers'la da dirsek temasında olduğu öne sürüldü.



'Fatih Terim düzlüğe çıkarır
'

Dursun Özbek'i yabancı hoca için ikna etmeye çalışan İşbecer bu operasyonu başkandan habersiz yapıyor. Diğer yandan camianın bazı önemli isimleri ise "Bizi ancak Fatih Terim düzlüğe çıkarır" görüşünü sıkça dile getirmeye başladığı aktarıldı.








#Galatasaray'
#Mustafa Denizli
#Rudi Garcia
8 yıl önce