|

"Galatasaray'ı destekleyeceğiz"

Beşiktaşlı oyuncu Marcelo, bu akşam oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçına ilişkin, "Rakibimizin rakibini destekleyeceğiz" dedi.

Yeni Şafak
11:21 - 20/03/2016 Pazar
Güncelleme: 09:32 - 20/03/2016 Pazar
IHA

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Antalyaspor'u konuk etti. Mücadele Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan siyah-beyazlı oyuncu Marcelo, maça ilişkin, "Çok önemli, şampiyonluk yarışını etkileyecek bir maçtı. Antalyaspor güçlü bir takım. Yapmamız gerekeni yaptık ve kazandık. Bu dönemde en iyisi kazanmaktır ve bunu başardık" dedi.



Galatasaray - Fenerbahçe derbi maçına ilişkin ise Brezilyalı oyuncu, "Rakibimizin rakibini destekleyeceğiz. Bunu sizler de biliyorsunuz. Ancak tamamen kendi işimize odaklanmış durumdayız. Bütün ipler bizim elimizde. Bütün maçlarımızı kazanırsak, şampiyon olacağız. Buna odaklanıyoruz" şeklinde konuştu.



Stoperde Necip Uysal ile görev almasıyla ilgili soruyu ise Marcelo, "Necip de Delgado da üst düzey oyuncular. Teknik direktörümüz bugün böyle bir karar verdi. Necip ile başladık ve gayet iyi uyum sağladık. Takım arkadaşlarımla adaptasyonum gayet iyi gidiyor" şeklinde yanıtladı.





#beşiktaş
#fenerbahçe
#derbi
#marcelo
8 yıl önce