|

Galatasaraylı taraftarlar Maicon'u uğurlayacak

Galatasaray'da Luyindama transferi sonrasında liste dışı kalan Brezilyalı savunma oyuncusu Maicon, Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'a transfer oldu. Sarı kırmızılı yönetime transferi sürecinde zorluk çıkarmayan ve teklifi kabul eden tecrübeli oyuncu için Galatasaraylı taraftarların özel bir hazırlığı var.

Yeni Şafak
17:51 - 5/02/2019 Salı
Güncelleme: 19:00 - 5/02/2019 Salı
Yeni Şafak
Galatasaraylı futbolcu Maicon, Suudi Arabistan temsilcisi Al Nassr'da 1.5 yıl boyunca kiralık olarak forma giyecek.
Galatasaraylı futbolcu Maicon, Suudi Arabistan temsilcisi Al Nassr'da 1.5 yıl boyunca kiralık olarak forma giyecek.

Galatasaray'dan Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'a transfer olan Maicon için sarı kırmızılı taraftarlar özel bir hazırlık içerisinde.

Luyindama transferi sonrasında kendisine gelen teklifleri değerlendirilmesi istenen oyuncu yönetimin bu isteğini geri çevirmedi. Sarı kırmızılı kulübün FFP kıskacında olması ve takımda oynayamayacak olması sebebiyle kendisi için en uygun teklifi kabul eden Maicon'un bu tavrı Galatasaraylı taraftarları oldukça mutlu etti.

Sezon sonuna kadar hiç oynamadan net ücretini alabilecekken ayrılmayı seçen Maicon'un eşiyle olan ayrılık sürecine rağmen maçlardaki iyi performansı da sarı kırmızılı taraftarların takdirini kazandı.

Tüm bu sebepler nedeniyle Galatasaray taraftar grupları Maicon'u Arabistan yolculuğu öncesinde havaalanından uğurlama konusunda toplanma çağrısında bulundu. Sarı kırmızılıların en büyük taraftar topluluğu ultrAslan da sosyal medya hesabından Maicon için paylaşımda bulundu.


#Galatasaray
#Maicon
#Al-Nassr
5 yıl önce