|

Galatasaraylı taraftarların Belhanda isyanı

Galatasaraylı taraftarlar Yeni Malatyaspor karşısında 2-0 geriye düşen takımlarına tepki gösterirken Belhanda'nın gösterdiği kötü oyuna isyan etti. Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen de Faslı futbolcuyu ilk yarının 44. dakikasına kadar görmediğini söyledi.

Yeni Şafak
17:26 - 17/12/2017 Pazar
Güncelleme: 17:45 - 17/12/2017 Pazar
Yeni Şafak
Rıdvan Dilmen.
Rıdvan Dilmen.

Galatasaraylı taraftarlar Yeni Malatyaspor karşısında 2-0 geriye düşen takımlarına tepki gösterirken Belhanda'nın gösterdiği kötü oyuna isyan etti.Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen de Faslı futbolcunun ilk yarının 44. dakikasına kadar görmediğini söyledi.

Rıdvan Dilmen'in açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "Galatasaray taraftarı için çok zor bir sezon. Bütün camia git geller yaşıyor, teknik direktör de öyle. Bir 5 yiyor, bir lider oluyor. Malatya'ya lider giden takımın bu hafta üçüncü olma ihtimali var. Tudor ne yapacağını tam olarak bilemiyor, sorun bu aslında. Bu kadar büyük bir tecrübenin (Muslera) iki direğe de adam koyması lazım, ahtapot değilsin ama bunu artık yapması lazım. Bugün, Akhisar karşısındaki Rıdvan Dilmen'i bulamazlar (2-0'dan geri dönüş). O zaman durum farklıydı, kırmızı kart vardı. Bu bir Akhisar maçı değil. Asıl tehlike şimdi Galatasaray'ı bekliyor. Gidişat ya 3-2'ye ya da bambaşka bir skora doğru gidiyor"


#Galatasaray
#Belhanda
#Rıdvan Dilmen
6 yıl önce