|

Gomis imzaya kaldı

Forvet hattını takviye etmek isteyen Galatasaray, uzun zamandan beri görüşmelerini sürdürdüğü Bafetimbi Gomis ve kulübü Swansea'yle el sıkıştı. Sarı-kırmızılı kulüp, 31 yaşındaki Fransız golcünün transferini cumartesi günü açıklamayı planlıyor

Yeni Şafak ve
04:00 - 15/06/2017 Perşembe
Güncelleme: 08:17 - 15/06/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Gomis
Gomis

Yeni sezona kadrosunu golcü bir isimle takviye ederek girmek isteyen Galatasaray, ilk transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılıların, uzun süredir temas halinde oldukları golcü oyuncu Bafetimbi Gomis'in transferini cumartesi günü resmen açıklamaları bekleniyor. 31 yaşındaki oyuncu ile yıllık 3.5 milyon Euro'dan 2+1 yıllık ön protokol imzalayan Galatasaray yönetiminin, Gomis'in bonservisini elinde tutan ve 2018'e kadar sözleşmesi bulunan İngiliz kulübü Swansea City ile de 3 milyon Euro'luk bonservis bedeli karşılığında el sıkıştığı ifade edildi. Aradaki son pürüzlerin de iki gün içinde giderilmesinin ve Fransız oyuncuya cumartesi günü sarı-kırmızılı formanın giydirilmesinin planlandığı öğrenildi. Fransız yıldızın, G.Saray'ın isteği üzerine dün Paris'te sağlık kontrolünden geçirildiği öğrenildi. Geride kalan sezonu Fransız ekibi Marsilya'da kiralık olarak geçiren ve sezon sonunda kiralık sözleşmesi biten Gomis, 34 resmi karşılaşmada 21 gol atarken, 3 kez de asist yaptı.

ORTA SAHA İÇİN
ASAMOAH SESLERİ

Sarı-kırmızılı yönetimin Gomis'le forvet hattını takviye ettikten sonra orta saha transferine yöneleceği ifade edildi. Selçuk İnan ve Tolga Ciğerci'den oluşan orta alanı güçlendirmek isteyen Galatasaray yönetiminin, İtalyan ekibi Juventus'un orta saha oyuncusu Kwadwo Asamoah'ı tansfer etmek için kolları sıvadığı belirtildi. Yönetimin, 28 yaşındaki Ganalı oyuncu ile görüşmelere başladığı öğrenildi. Afrika basınında yer alan haberlerde ise, İtalyan ekibi Juventus'ta fazla forma şansı bulamayan Asamoah'ın da takımdan ayrılmak istediği belirtildi. Juventus ile bu sezon toplam 24 resmi maçta mücadele eden Ganalı oyuncu, 2 asistlik performans sergiledi. Asamoah'ın, Juventus ile 2018'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Faslı yıldız Younes Belhanda'yı kadroya katmak için girişimlerini sürdürüyordu.

#Galatasaray
#Bafetimbi Gomis
#Swansea
7 yıl önce