|

Görev Koeman’a tebliğ edildi

Fenerbahçe’de yönetim, teknik sorumlu olarak görev yapan Hollandalı teknik adamla yola devam kararı aldı. Birinci teknik adam olacak Koeman, Hollanda basınına verdiği demeçte Fenerbahçe’de çalışmaktan keyif aldığını söyledi.

Haber Merkezi
04:00 - 15/11/2018 Perşembe
Güncelleme: 09:27 - 15/11/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Koeman, sarı-lacivertli takımın başında çıktığı 3 resmi maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik alarak iyi bir sınav verdi.
Koeman, sarı-lacivertli takımın başında çıktığı 3 resmi maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik alarak iyi bir sınav verdi.

Fenerbahçe’de ligdeki Ankaragücü maçının ardından görevine son verilen teknik direktör Phillip Cocu’nun yerine geçici olarak göreve getirilen Erwin Koeman bundan sonra takımın birinci sorumlusu olarak çalışacak.

Sarı-lacivertli yönetim kurulu, yapılan toplantının ardından teknik sorumlu Erwin Koeman ile yola devam etme kararı aldı. Hollandalı teknik adamla yola devam edeceklerini Koeman’a tebliğ eden yönetim, kafalardaki soru işaretlerini ortadan kaldırdı.


"Fenerbahçe’de çalışmaktan keyif alıyorum"

Fenerbahçe’nin başında Galatasaray, Anderlecht ve Alanyaspor maçlarında başarılı sınav veren Koeman, birinci teknik adam olduktan sonra tamamen sarı-lacivertli takımın başarısına odaklandı. Hollanda basınına açıklamalarda bulunan Koemen, Fenerbahçe’de çalışmaktan keyif aldığını söyledi. Sadece Fenerbahçe’nin başarısına odaklandığını dile getiren Koeman, “Nasıl Everton’da keyif alıyorsam Fenerbahçe’de çalışmaktan da keyif alıyorum. Daha önce birinci antrenör olarak Feyenoord ve Utrecht’de tecrübem olmuştu. Bugüne kadar kimse benimle fotoğraf çektirmek istemezdi. Futbola burada insanlar tutkuyla bağlı. Şimdi Fenerbahçe’nin başına teknik direktör olarak geçtikten sonra yoğun ilgi görüyorum, taraftarlar fotoğraf çektirmek istiyorlar. Günde birçok kez ekrana bakmak zorunda kalıyorum” dedi.


Ayew kalmak istiyor

F.Bahçe’nin Ganalı yıldızı Andre Ayew, futbol kariyerini sarı-lacivertli takımda sürdürmek istiyor. Sarı-lacivertli formayı giymekten mutlu olduğunu dile getiren Andre Ayew’in profesyonel tavrı da yönetimin takdirini kazanmış durumda. Fenerbahçe yönetimi, İngiltere Premier ekiplerinden Swansea City’den 15 milyon Euro satın alma opsiyonuyla kiraladığı Ayew’in sezon sonunda satın alma opsiyonunu kullanmayı düşünmüyor. Ancak yönetim İngiliz kulübüyle görüşerek Ayew’in kiralık sözleşmesini uzatmak istiyor. İngiliz kulübü de 2021 yılına kadar sözleşmesi olan Ganalı oyuncu Ayew’in yeniden kiralanmasına sıcak baktığı gelen haberler arasında.


#Fenerbahçe
#Erwin Koeman
5 yıl önce
default-profile-img