|

Göztepe'den Oussama Assaidi'ye teklif

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin bir dönem Liverpool forması giyen Oussama Assaidi'yle transfer görüşmelerine başladığı öğrenildi.

13:15 - 1/06/2021 Salı
Güncelleme: 13:25 - 1/06/2021 Salı
DHA
Oussama Assaidi'nin bonservisi elinde bulunuyor.
Oussama Assaidi'nin bonservisi elinde bulunuyor.

Yeni sezon öncesi Alanyaspor'dan Hasan Hüseyin, Erzurumspor'dan Emrah, Trabzonspor'dan Housseini, Fenerbahçe'den Zanka ve Panathinaikos'tan Kampetsis gibi isimlerle ilgilenen Göztepe, kanat oyuncusu Oussama Assaidi'yi de listesine ekledi.

Geçen seneyi Twente'de geçiren ve sezon sonunda Hollanda ekibinden ayrılan Faslı oyuncuyla görüşmelere başlandığı ifade edildi.

Transferde tam yetkiyi alan sportif direktör Erk Toros'un bonservisi elinde olan 32 yaşındaki futbolcuya teklifini ilettiği ve transferin en kısa zamanda sonuçlanacağı kaydedildi.


Oussama Assaidi'nin kariyeri

Kariyerine Hollanda'da FC Omniworld takımında başlayan Assaidi, aynı ülkede De Graafschap ve Heerenveen formalarını giydi.

İngiltere'nin yolunu da tutan deneyimli futbolcu 2012-2013 sezonun ilk yarısına kadar Liverpool'da görev alıp 2013-2015 yılları arasında Stoke City'de de top koşturdu.

Bir dönem Al Ahli FC Dubai takımında oynayan oyuncu son 4 sezonu ise Twente'de geçirdi.

Assiadi geçen sezon Twente'de 11 lig maçına çıkıp 360 dakika sahada kaldı. Oyuncu Fas Milli Takımı'nın da formasını terletti.


#Oussama Assaidi
#Göztepe
#Liverpool
3 yıl önce